Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Skor zmeram preberem poste od: *hox*, Josephina, Tigi, Mayflower, Vanessa, Nia, moi T, Lejla86, lolita, yazmeen, ka!a, tinca malinca, *purple*, Aloha, the big red machine, Jochie, delusional ( ), MsN, Smreka, Tiavanna, daddy´s girl, p!ka, račka, libido....
Evo tele sm se zdele spomnla.
Aaaaa dodajam še buubiko . Kako sem lahko nanjo pozabla .
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 19. Avg. 2008 10:50, skupaj popravljeno 3 krat.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
ŽuŽa napisal/-a:Skor zmeram preberem poste od: *hox*, Josephina, Tigi, Mayflower, Vanessa, Nia, moi T, Lejla86, lolita, yazmeen, tinca malinca, *purple*, Aloha, the big red machine, Jochie, delusional ( ), MsN, Smreka, Tiavanna, daddy´s girl, p!ka, račka, libido....
Tud jest, s tem da jest tud tvoje ŽuŽa preberem pa dodajam tud Ryu
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Zmeri berem poste (predvsem priznam da) od ŽuŽe (k mi je btw ful lušna), MilkyWay, *ka!a*, ~Nie~, buubbike, Josephine, iluzije (ima zanimiv blog in zabavne poste), Mayflower*, Alohe, *purple* .. še bi se najdlo koga, samo zdej se ne morem spomnit
Med najljubše pa spadajo *FaLLen*AnGeL* (k jo drgači poznam prek neta že ene 4 leta, čene še več, in še zanimivo je brat njene poste kr se ji vedno kej dogaja), Ashlee. (se mi zdi ku da mamo ful skupnega, da je fajn punca in vedno preberem njene poste) in Ann* (moja bodoča sošolka, ful si je fajn z njo dopisovat po msg-ih)
Med najljubše pa spadajo *FaLLen*AnGeL* (k jo drgači poznam prek neta že ene 4 leta, čene še več, in še zanimivo je brat njene poste kr se ji vedno kej dogaja), Ashlee. (se mi zdi ku da mamo ful skupnega, da je fajn punca in vedno preberem njene poste) in Ann* (moja bodoča sošolka, ful si je fajn z njo dopisovat po msg-ih)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Huh ... moje najljubše so pa Lejla86 (ker jo poznam osebno in če se nekej časa ne slišva, eidno prek foruma vem kaj ji dogaja), jagodka85 (samo ne z negativnimi posti ), *_nincy_* (lohk bi bla malo bolj dejavna), Josephina, Žuža, *hox*, buubika, iluzija, vanessa, moi T (moja virtual prjatlca ), lolitaa, Yazmeen, Jochie, MsN, Smreka, Tiavanna, Aloha pa itaaaak zmaga!
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Najraje preberem poste od:
Yazmeen
Aloha
Žuža
*hox*
Jochie
NIA~
MilkyWay
*purple*
Josephina
moi T
Yazmeen
Aloha
Žuža
*hox*
Jochie
NIA~
MilkyWay
*purple*
Josephina
moi T
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Skor zmeram preberem poste od: *hox*, Josephina, Tigi, Mayflower, Vanessa, Nia, moi T, Lejla86, lolita, yazmeen, ka!a, tinca malinca, *purple*, Aloha, the big red machine, Jochie, delusional ( ), MsN, Smreka, Tiavanna, daddy´s girl, p!ka, račka, libido....
Joj skos se še kej spomnem:
Jagodka85, pa use une bejbe iz prekmurja Bulma, Claudyka, FairyAngel...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Allora: zdej, ko malo dlje vse skupaj spremljam priznam, da po večini raje berem starejše Cosmo babe:
sekhmet, kepka, tearjerker, iluzija, zvoncica, kr.ena, mimi_m, micamaca, yazmeen, julija_, MsN
Čeprav priznam, da spremljam poste kar veliko uporabnic in je zanimivo videt kako razmišljate.
sekhmet, kepka, tearjerker, iluzija, zvoncica, kr.ena, mimi_m, micamaca, yazmeen, julija_, MsN
Čeprav priznam, da spremljam poste kar veliko uporabnic in je zanimivo videt kako razmišljate.
Imaš, da me vikaš!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
morem rečt, da je tu gor ene par prav simatičnih punc, ki zanimivo razmišljajo. ampak sem bolj vizualen tip človeka in če si menjujete avatarje vas mam vse pomešane.
če se mi zdi tema zanimiva tako ali tako vse poste preletim,kake daljše bolj na hitro ker sm en mejčk lena.
če se mi zdi tema zanimiva tako ali tako vse poste preletim,kake daljše bolj na hitro ker sm en mejčk lena.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
v bistvu mi je aloha ena najbolj simpatičnih..tako pozitivno nastrojeno bitje.. pa tudi jochie, ker sem ga enkrat pred davnimi, davnimi časi imela priložnost spoznati in je prav fejst fant...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*purple*, njena naivnost in vsevednost me vedno znova razsvetli=)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
tu bi blo zanimivo uvest eno statistiko komu priljubljenost sčasoma narašča/pada/ostaja nespremenjena jaz vsekakor vidim razlike
drugač pa : jullia_, iluzija, trapa, micamaca, tearjerker, Leyla86, Smreka, Tiavanna, MsN, ryu10kyu pa v bistvu še kr nekaj uporabnic/uporabnikov, ki se jih zdaj ne spomnim
drugač pa : jullia_, iluzija, trapa, micamaca, tearjerker, Leyla86, Smreka, Tiavanna, MsN, ryu10kyu pa v bistvu še kr nekaj uporabnic/uporabnikov, ki se jih zdaj ne spomnim
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov