Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
kepka-zato, ker po njeni zaslugi končno razumem deljenje polinomov
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
moram napisati, ker mi sodelavka grozi in vem da me bo po stopnicah porinila če ne napišem njenega imena izrecno!
sanck je najbolj huda in najbolj kul oseba na tem forumu...ni bolj kul osebe...sploh ni nič tečna...zelo je potrpežljiva in z veseljem posluša mojo izbiro glasbe, ki si jo vrtim po lastni izbiri
Miška13 je moja simpatija že od kar jo poznam...ampak ne smem nobenemu povedati...
Aloha itak pravi da sem Rožle...
Jochie je itak legenda od legend...
Pa smreka in Boris sta kul...
Pa Blondgirl, gOOfy ga, Lastovica, kr.ena, Lara, bejbika, pa še ful vas je noooo....in mi je ful grozno kakega pozabiti, ker ene ste res face...ampak če sem iskren jaz prav ne poznam nickov...poznam samo slikice...
una k ima mrtvega angelčka mi je ful smešna tudi...potra se mi zdi da je
sanck je najbolj huda in najbolj kul oseba na tem forumu...ni bolj kul osebe...sploh ni nič tečna...zelo je potrpežljiva in z veseljem posluša mojo izbiro glasbe, ki si jo vrtim po lastni izbiri
Miška13 je moja simpatija že od kar jo poznam...ampak ne smem nobenemu povedati...
Aloha itak pravi da sem Rožle...
Jochie je itak legenda od legend...
Pa smreka in Boris sta kul...
Pa Blondgirl, gOOfy ga, Lastovica, kr.ena, Lara, bejbika, pa še ful vas je noooo....in mi je ful grozno kakega pozabiti, ker ene ste res face...ampak če sem iskren jaz prav ne poznam nickov...poznam samo slikice...
una k ima mrtvega angelčka mi je ful smešna tudi...potra se mi zdi da je
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni pa sta zadnje čase "v očke padli" :
buubbika -- Zanimiva punca, rada preberem njene postke. Mislim, da je zelo komunikativna in družabna punca.
Yazmeen -- Rada berem njene postke pod Dobro/Slabo in včasih se kar nasmejim poleg.
buubbika -- Zanimiva punca, rada preberem njene postke. Mislim, da je zelo komunikativna in družabna punca.
Yazmeen -- Rada berem njene postke pod Dobro/Slabo in včasih se kar nasmejim poleg.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Moj nov seznam najljubsih na forumu. Stari torej ne velja vec.
Prvo mesto si definitivno zasluzi Tonja. Faca pa pol! Ob njenih postih se nenormalno zabavam.
Aloha mora biti zakon punca. Ce bi jo imela sanso spoznat, bi jo takoj.
*purple* mi je kul zato, ker je zelo deluje zelo samozavestno, tudi trmasto, ne pise kar nekaj brezveze in za vsako stvar najde argument.
Od moskih forumasov sta Mahagonij in Jochie najbolj kul. Mahagonij predvsem zato, ker ne olepsava stvari, direkt pove kak je. Jochie pa zato, ker vseeno zna dati dober nasvet kljub njegovi "neresnosti".
Bulma je itak zakon, no matter what. Najvecja saljivka, kar jih je. Na forumu niti ne, ko pa gres z njo na pijaco, pa pokaze vse svoje casre.
kajira pametna punca, ni kaj.
julia_ tudi zelo pametna, zrelo razmislja in daje super nasvete.
Potem pa se ostale malo "starejse" forumasice: Mimi_M, Smreka, kr.ena, pa se verjetno kdo se najde.
Da ne pozabim jemino, punca s katero bi se rada enkrat skupaj napila
To bo to.
Prvo mesto si definitivno zasluzi Tonja. Faca pa pol! Ob njenih postih se nenormalno zabavam.
Aloha mora biti zakon punca. Ce bi jo imela sanso spoznat, bi jo takoj.
*purple* mi je kul zato, ker je zelo deluje zelo samozavestno, tudi trmasto, ne pise kar nekaj brezveze in za vsako stvar najde argument.
Od moskih forumasov sta Mahagonij in Jochie najbolj kul. Mahagonij predvsem zato, ker ne olepsava stvari, direkt pove kak je. Jochie pa zato, ker vseeno zna dati dober nasvet kljub njegovi "neresnosti".
Bulma je itak zakon, no matter what. Najvecja saljivka, kar jih je. Na forumu niti ne, ko pa gres z njo na pijaco, pa pokaze vse svoje casre.
kajira pametna punca, ni kaj.
julia_ tudi zelo pametna, zrelo razmislja in daje super nasvete.
Potem pa se ostale malo "starejse" forumasice: Mimi_M, Smreka, kr.ena, pa se verjetno kdo se najde.
Da ne pozabim jemino, punca s katero bi se rada enkrat skupaj napila
To bo to.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Alwaleed (očitno ga ni več gor, js prov pogrešam njegove poste ), kr.ena, Boris (pa čeprov ga večina ne mara, men je pa taka pojava, tip me fascinira v pozitivnem smislu ), MSN, Mahagonij, jullia, Femme fatal, Frenkie.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
MIGRENA, moi T, Yazmeen, Mayflower, Aloha, Žuža, *hox*, Jochie, lolitaa, Miss N., ~NIA~, Lejla86, Smreka, MsN, , MilkyWay, FemmeFatale, jullia_, kepka, kr.ena, Mimi M, Mahagonij, no angel, iluzija...
Ti so mi najbolj zanimivi in jih skoraj vedno preberem, čeprav eni bolj, drugi manj sodelujejo.
Ti so mi najbolj zanimivi in jih skoraj vedno preberem, čeprav eni bolj, drugi manj sodelujejo.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hmm... zaenkrat še ne bom nič pisala, je potrebno še mal več časa, kr sm komi dobr mesec tle gor drugač je pa zanimivih velik uporabnic, vendar se še malo spozabim z imeni
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
smotkica, hox, žuža, josephina, nia-zmaga!
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov