Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Phuuuu
Ne morm rčt sam ene osebe. Ker v bistvu je čisto vsaka na forumu klasa zase. Ene so zanimive zaradi primitivizma, druge zaradi otroškosti, tretje zaradi zrelega razmišljanja, četrte zaradi posrečenosti, pete zaradi pizdoritisa (popizdijo na mah), šeste zaradi fancy blebetanja, sedme zaradi nevednosti, osme zaradi odprtosti do tem, devete zaradi nezmožnosti izražanja svojih mnenj, desete zaradi ...
Poznam ne nobene in bo tako tudi ostalo. Da se začnem pogovarjat z žensko, mora izžarevat res nekaj unikatnega in mora biti izven povprečja. Ne bi mogla met prjatlce, ko bi mi skos nabijala o tipu, oblekah, nohtih, frizuri ipd... .
Ne morm rčt sam ene osebe. Ker v bistvu je čisto vsaka na forumu klasa zase. Ene so zanimive zaradi primitivizma, druge zaradi otroškosti, tretje zaradi zrelega razmišljanja, četrte zaradi posrečenosti, pete zaradi pizdoritisa (popizdijo na mah), šeste zaradi fancy blebetanja, sedme zaradi nevednosti, osme zaradi odprtosti do tem, devete zaradi nezmožnosti izražanja svojih mnenj, desete zaradi ...
Poznam ne nobene in bo tako tudi ostalo. Da se začnem pogovarjat z žensko, mora izžarevat res nekaj unikatnega in mora biti izven povprečja. Ne bi mogla met prjatlce, ko bi mi skos nabijala o tipu, oblekah, nohtih, frizuri ipd... .
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Julia_ - zanimiva mnenja, zelo objektivno dekle
Aloha - odkrita, in ve o čem piše, ne kar nekaj kot nekatere
jagodka85 - odkrita, zanimivo branje
purple - vse ve , sam te je kr zanimiv brat
žuža - ena bolj zanimivih, vsekakor
jochie - se nasmejem občasno, pa ma kr realenm pogled na svet
polly-polly - športno bitje, fajn zlo fajn
bouhica - dobri komentarji
Aloha - odkrita, in ve o čem piše, ne kar nekaj kot nekatere
jagodka85 - odkrita, zanimivo branje
purple - vse ve , sam te je kr zanimiv brat
žuža - ena bolj zanimivih, vsekakor
jochie - se nasmejem občasno, pa ma kr realenm pogled na svet
polly-polly - športno bitje, fajn zlo fajn
bouhica - dobri komentarji
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
meni so mi pa usi uredu tu...se mi zdi kot da smo ena velika srečna družina ka si use povejo
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Hm..men ne pa ful zanimivo, ko se kdaj s kašno bolj ko ne najstnico "sprem", pa si tko mislim - ah deklca, počak še ene 5,10 let, pa boš vidla kaj sm mislna
In mi je u bistvu to vse skup hecno, nikol nism zares jezna al pa da bi ful hotla se skregat al pa kaj..
Drugač pa ja, vsaka ma svoje fore, poglede itd... in je vsaka po svoje zanimiva, sploh argumentiranja in branjenja svojih mnenj so mi interesantna
In mi je u bistvu to vse skup hecno, nikol nism zares jezna al pa da bi ful hotla se skregat al pa kaj..
Drugač pa ja, vsaka ma svoje fore, poglede itd... in je vsaka po svoje zanimiva, sploh argumentiranja in branjenja svojih mnenj so mi interesantna
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ok, bom zdaj jaz tule gor malo tut nažlobudrala kk pa kaj pa zakaj. Za zdj se spomnem bejb, ki malo več sodelujejo, všeč so mi bli pač določeni komentarji od njih...
-Mju--->Všeč mi je ker zna bit kar kritična.
-metuljčica--->Izredno posrečeno bitje
-Tigi--->Odbita
-Dagi--->Večinoma vedno zlo dobri komentarji.
-Nia (tmala Primorka )--->Učasih človek ne ve al bi jo tepo al ka bi znjo, ma bejba je super. Posrečena da joj.Najbolj ql je ko začne komplicirat pa zavijat z okam
-Zvončica--->Večina njenih odgovorov mi je zlo všeč, nimam kj za rečt. Poštena deklina.
-ena pač--->Ima prav tako kar zanimive odgovore, mi ni slaba punca.
-Žuža--->Zabavna deklina
-Aloha--->Phja, če ne morete dedca osvojit, prašite Aloho, kak se to dela. Iznajdliva deklina.
-*purple*--->tut njeni odgovori, razmišljanje mi je kar všeč. Včasih bolj včasih manj, ampak zlo dobro odgovarja.
-jullia_--->super deklina, všeč mi je njen način razmišljanja
-srčica*--->ravno prav kritična, zanimiva
-purple_rain--->zelo dobri odgovori, včasih malo sarkastična, kritična, kot more bit
-Tamala--->tudi njeni odgovori so mi večinoma kar všeč, nimam kakih pripomb
-iluzija--->Ne vem, na tem dekliču pa je nekaj, da mi je zlo zanimiva. Pa taprave komentarje pa tudi, čeprav se ne strinjajo vsi z njo-vedno
-Yazmeen--->Fenomenalna, zanimiva, kritična
-Missy--->prav tako super odgovarja, v glavnem, deklič ma kr urejeno v glavi (po komentarjih sodeč no)
-gregalina--->Deklina, ki je že tak pou moderatorja tle gor. No, meni je po postih sodič zlo vredi deklič
-Yust me--->Isto fenomenalna deklina, tudi rada berem njene komentarje
-Ančic
to je pa čisto posebna deklina, ki je meni zlo pri srcu. Poznava se osebno, je zlo vredi deklič, v glavnem, bejba je dobra prijateljica.
No pa arabic girl pa hox pa Milky Way tudi morm omenit, se jihspomem po komentarjih, tudi zanimivo razmišljajo.
No, pa še Rheo lahko omenim. Ona pa mi je zanimiva ravno zaradi zelo različnega razmišljanja. Čeprav se ne strinjam z njenim pogledom na stvari, pa je deklina res zelo zelo zanimiva.
Pa sem ziher kero bejbo pozabla napisat, ma lahko rečem, da mi je zanimiva skori vsaka, sam pač ne v vsakem postu .
Predvsem mi je všeč, ko vidim, da pupe razmišljajo z svojo glavo in se ne ozirajo na mnenje drugih.
-Mju--->Všeč mi je ker zna bit kar kritična.
-metuljčica--->Izredno posrečeno bitje
-Tigi--->Odbita
-Dagi--->Večinoma vedno zlo dobri komentarji.
-Nia (tmala Primorka )--->Učasih človek ne ve al bi jo tepo al ka bi znjo, ma bejba je super. Posrečena da joj.Najbolj ql je ko začne komplicirat pa zavijat z okam
-Zvončica--->Večina njenih odgovorov mi je zlo všeč, nimam kj za rečt. Poštena deklina.
-ena pač--->Ima prav tako kar zanimive odgovore, mi ni slaba punca.
-Žuža--->Zabavna deklina
-Aloha--->Phja, če ne morete dedca osvojit, prašite Aloho, kak se to dela. Iznajdliva deklina.
-*purple*--->tut njeni odgovori, razmišljanje mi je kar všeč. Včasih bolj včasih manj, ampak zlo dobro odgovarja.
-jullia_--->super deklina, všeč mi je njen način razmišljanja
-srčica*--->ravno prav kritična, zanimiva
-purple_rain--->zelo dobri odgovori, včasih malo sarkastična, kritična, kot more bit
-Tamala--->tudi njeni odgovori so mi večinoma kar všeč, nimam kakih pripomb
-iluzija--->Ne vem, na tem dekliču pa je nekaj, da mi je zlo zanimiva. Pa taprave komentarje pa tudi, čeprav se ne strinjajo vsi z njo-vedno
-Yazmeen--->Fenomenalna, zanimiva, kritična
-Missy--->prav tako super odgovarja, v glavnem, deklič ma kr urejeno v glavi (po komentarjih sodeč no)
-gregalina--->Deklina, ki je že tak pou moderatorja tle gor. No, meni je po postih sodič zlo vredi deklič
-Yust me--->Isto fenomenalna deklina, tudi rada berem njene komentarje
-Ančic
to je pa čisto posebna deklina, ki je meni zlo pri srcu. Poznava se osebno, je zlo vredi deklič, v glavnem, bejba je dobra prijateljica.
No pa arabic girl pa hox pa Milky Way tudi morm omenit, se jihspomem po komentarjih, tudi zanimivo razmišljajo.
No, pa še Rheo lahko omenim. Ona pa mi je zanimiva ravno zaradi zelo različnega razmišljanja. Čeprav se ne strinjam z njenim pogledom na stvari, pa je deklina res zelo zelo zanimiva.
Pa sem ziher kero bejbo pozabla napisat, ma lahko rečem, da mi je zanimiva skori vsaka, sam pač ne v vsakem postu .
Predvsem mi je všeč, ko vidim, da pupe razmišljajo z svojo glavo in se ne ozirajo na mnenje drugih.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tonja napisal/-a:-metuljčica--->Izredno posrečeno bitje
Hvala, čeprav ne vem, s čim sem si to zaslužila.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
no pa še moj seznamčk:
Papillon - enostavno najljubša bejba s foruma
kr.ena - ona bo že vedla zakaj oz. kaj naju povezuje
Gregalina - prijazno in simpatično dekle
Tonja - kot sem že napisala, včasih lepo skupaj kaj pokritiziramo, tako kot js zna lepo direktno povedat, kar ima
Aloha - nevem, zanimiva mi je
jochie - čeprav ga velikrat ne dojamem, je vseeno smešen
~NIA~ - direktna in razsodna, vsaj js sm tak feeling dobila
Tigi - sicer mal odbita ampak zanimiva
+ naše administratorke, ki so mi daleč najbolj simpatične, najbolj pa so hecne, ko se razjezijo
Papillon - enostavno najljubša bejba s foruma
kr.ena - ona bo že vedla zakaj oz. kaj naju povezuje
Gregalina - prijazno in simpatično dekle
Tonja - kot sem že napisala, včasih lepo skupaj kaj pokritiziramo, tako kot js zna lepo direktno povedat, kar ima
Aloha - nevem, zanimiva mi je
jochie - čeprav ga velikrat ne dojamem, je vseeno smešen
~NIA~ - direktna in razsodna, vsaj js sm tak feeling dobila
Tigi - sicer mal odbita ampak zanimiva
+ naše administratorke, ki so mi daleč najbolj simpatične, najbolj pa so hecne, ko se razjezijo
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hju...teli kometarji o meni so me presenetl
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]