Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst pa zadnje čase opažam, da mava z jemino dost podobno razmišljanje...sam pri romih se najine poti razhajajo
drgač pa itak Bejbika s svojo golaznijo raztura Vedno je pripravljena pomagat...Uf, kolk pirov sm ji že dovžna
Pa Tamala tud ni več tečna tolk kukr je bla Pa še avatarčka mi je naštelala
Potem jochie, ker se mu vedno nasmejem-čeprov je kdaj tud zoprn
P lubice jagodić&pupika, Mimi k mi skos kontre daje, mama koklja Larči pa še bi se našlo....
Mi gre pa en prav fejst na ....vemo kam
drgač pa itak Bejbika s svojo golaznijo raztura Vedno je pripravljena pomagat...Uf, kolk pirov sm ji že dovžna
Pa Tamala tud ni več tečna tolk kukr je bla Pa še avatarčka mi je naštelala
Potem jochie, ker se mu vedno nasmejem-čeprov je kdaj tud zoprn
P lubice jagodić&pupika, Mimi k mi skos kontre daje, mama koklja Larči pa še bi se našlo....
Mi gre pa en prav fejst na ....vemo kam
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
No da še jst napišem:
- MilkyWay: ker se mi zdi ful prijazna in kul oseba
- Statan28: ker ma ful rada živalce in tud velik nardi za njih
- Jochie: ker je ful zajebantski in se mu nikol nč ne da dopovedat. Vztrajno goni svoje
- metuljčica*: taka skulirana mi deluje in vedno rada preberem njene poste. Pa še ful hud avatar ma.
- mary-kate and ashley bigg: se mi zdi ful pametna punca. Razen v temi ''olsen twins'' včasih tečkasta rata
- kepka: zato ker je talent za računalnike in sm se v temi za ''računalniške nevedneže'' ful stvari od nje naučila. Res respect!
- bejbika: ker je polna humorja. Pa ful mi je zanimiva ko se razjezi
- MilkyWay: ker se mi zdi ful prijazna in kul oseba
- Statan28: ker ma ful rada živalce in tud velik nardi za njih
- Jochie: ker je ful zajebantski in se mu nikol nč ne da dopovedat. Vztrajno goni svoje
- metuljčica*: taka skulirana mi deluje in vedno rada preberem njene poste. Pa še ful hud avatar ma.
- mary-kate and ashley bigg: se mi zdi ful pametna punca. Razen v temi ''olsen twins'' včasih tečkasta rata
- kepka: zato ker je talent za računalnike in sm se v temi za ''računalniške nevedneže'' ful stvari od nje naučila. Res respect!
- bejbika: ker je polna humorja. Pa ful mi je zanimiva ko se razjezi
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tukaj je pa nekaj oseb, ki so meni osebno najbol uredu, pa se mi zdi, da mamo neke podobnosti:
- jemina
- Angel girl
- jochie
- jagodka85
- Yazmeen
- rinca
- Maychy (nevem točno kakšen nick ma, ampak je zakon bejba)
- Tamala
- bejbika
- LARIKA
- tiasha
- *pupika*
Vrjetno sm koga pozabla pa bom kdaj dopisala. Uglavnem poste, ki jih napišejo tile osebki res rada preberem, kr majo point. Pa s temi puncami kolkr preberem iz postov, al pa se pogovarjam tako ali drugače, se mi zdi, da smo si res enotne v mnogih pogledih. Tu pa tam je tut kaka razlika, to je pa itak mora bit.
- jemina
- Angel girl
- jochie
- jagodka85
- Yazmeen
- rinca
- Maychy (nevem točno kakšen nick ma, ampak je zakon bejba)
- Tamala
- bejbika
- LARIKA
- tiasha
- *pupika*
Vrjetno sm koga pozabla pa bom kdaj dopisala. Uglavnem poste, ki jih napišejo tile osebki res rada preberem, kr majo point. Pa s temi puncami kolkr preberem iz postov, al pa se pogovarjam tako ali drugače, se mi zdi, da smo si res enotne v mnogih pogledih. Tu pa tam je tut kaka razlika, to je pa itak mora bit.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov