Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 40 od 42
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
pa zakva bi bila tečna, če ne pustim, da pometajo z mano... če česa ne prenesem, so krivice, tko v RL kot na netu pri tem tud Matoza v rit nabrcam v službi, če je treba (samo da jaz to naredim brez lajanja pa zavijanja z očmi, debatiranje očitno res nima zadostnega efekta tuki gor, sem včeri videla=))
No, men je pa sirova kul , pa Konkubina* mi je bila simpatična (ampak je že dolgo nisem videla gor), purple rain, pa tudi *mala* je zanimiva (oz. mi je všeč njen okus za modo, heh). Aja, pa Jochie je zabaven fant za prebirat.
No, men je pa sirova kul , pa Konkubina* mi je bila simpatična (ampak je že dolgo nisem videla gor), purple rain, pa tudi *mala* je zanimiva (oz. mi je všeč njen okus za modo, heh). Aja, pa Jochie je zabaven fant za prebirat.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Delusional zmaga, absolutno, tolk drame okol sexa, staranja, umetnih jošk, pokvarjenih tipov, vedno ma kj čez koga za povedat, brez nje bi bil ta forum dolgočasen. Prav zanimivo bi jo bilo kdaj srečat v živo.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Mene pa niti malo ne mika spoznat nekoga, ki daje vtis, da ne zna drugega kot se pritoževat. Mogoče bi izpostavila keepsake, ker je pritegnila mojo pozornost v temi priznam, da in me že večkrat nasmejala, drugače pa nimam liste top __ forumašev.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
floribunda in Akvamarin
Floribunda mi deluje tak zlo netipična ženska, kar se tiče pogledov na spolnost, zato je zanimiva. Pa rada ima evropske filme, to je dodaten plus.
Akvamarin ima po drugi strani tipično ženska stališča. Me pa branje njenih prispevkov pritegne, ker zaznavam tako zanimivo ženstvenost v njih. Pa dobro zna argumentirat svoja stališča.
Floribunda mi deluje tak zlo netipična ženska, kar se tiče pogledov na spolnost, zato je zanimiva. Pa rada ima evropske filme, to je dodaten plus.
Akvamarin ima po drugi strani tipično ženska stališča. Me pa branje njenih prispevkov pritegne, ker zaznavam tako zanimivo ženstvenost v njih. Pa dobro zna argumentirat svoja stališča.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^jap. Akvamarin je zelo zenstvena, in nikoli se ne obnasa drugorazredno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Eući*
taka skulirana, mirna in prijazna, odpira zanimive teme
sarijaarvi
odštekana, pozitivna energija
taka skulirana, mirna in prijazna, odpira zanimive teme
sarijaarvi
odštekana, pozitivna energija
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 40 od 42
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov