Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
hvala LZ, tudi ti si men zanimiv je pa dosti meni ušečnih in dobrih za prebrat uporabnikov tuki, še purple_rain, emanuela, brandibelle, *mala*, summer055, julia...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
se tud strinjam z Euči*. Prijazna, nekonfliktna in vedno resno in prijazno odpiše in ne podjebava. Prava osvežitev so njeni posti napram našim.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Res je!
It was forever..but it didnt last long..
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Za moje pojme pa Widow nekoliko preveč komentira "to se mi butasto, nesmiselno" ipd. Kolikor sem sama prisotna tukaj, nobenega ne spremljam kot posameznika. Včasih se skozi določeno temo poistovetim z eno, drugič s katero drugo osebo, z nekaterimi pa nikoli. Tako da ne bi nikogar posebej izpostavila, čeprav sem že kar nekaj časa na forumu, a zadnje čase samo spremljam.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
emanuela
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
o, hvala vam tut js rada prebiram tale predragi forum in so osebe tukaj s katerimii imam dosti podobne poglede in se povečini strinjam, najdem pa seveda tudi izjave nekaterih, katerim se lahko samo čudm
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Nisem ravno dolgo tu, tako, da ne poznam ravno dosti forumašev/forumašic, ampak najbolj zanimivi komentarji so mi od : tamale_mrhe (sodeč po komentarjih zelo inteligentna punca na vsako temo, da veliko pametnih prispevkov), prav tako tudi s0nckic4, sirova strucka (čeprav je dostikrat, zelo sarkastična in cinična je v njenih komentarjih, ampak včasih ma res takšne, da se dobro nasmejim), jochie, LZ, Dioniz itd. Dosti zanimivih primerkov.
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Slovenec79. Spoštujem ga, ker kljub psihiranju o neizkušenosti in predlogov o tem kaj bi mogel narediti s strani drugih formurašev, ostaja zvest sebi.
*Abby**. Z nekaterimi njenimi izjavami se tudi jaz strinjam.
*Abby**. Z nekaterimi njenimi izjavami se tudi jaz strinjam.
"Life's a journey, not a destination."
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov