Katastrofa (poškodba avta na parkirišču)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mateychyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2013
Najbrž da ti je kolegica razlagala o www.oceniskodo.si, kjer dobiš ponudbe če naložiš slike. Na srečo jih še nisem potrebovala, tko da kako točno deluje pa ne vem.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Če so ti zastonj popravili špegu so samo tri možnosti.
Ali je bil na avtu kasko za špegle.
Ali je bil povzročitelj najden in je bil strošek popravila krit iz povzročiteljevega zavarovanja.
Ali je foter plačal pa ti tega ne veš.
Avtorica, si kaj zrihtala?
Ali je bil povzročitelj najden in je bil strošek popravila krit iz povzročiteljevega zavarovanja.
Avtorica, si kaj zrihtala?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
mastermind napisal/-a:Če so ti zastonj popravili špegu so samo tri možnosti.

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Meni se je zgodilo ene dva meseca nazaj, da sem se vozila in se je nasproti pripeljal en idiot, malo po mojem pasu, pa je odletelo ogledalo. Na srečo drugega ni blo nič, tip je itak odpeljal naprej, registracije ni noben videl, tako da ni imelo smisla policije klicat, sem se samo odpeljala domov. Poklicala na servis, so mi rekli 170€. Poiskala na netu, naročila za 40€ (novega), zamenjala sama in čaw!
Upam da je avtorici uspelo dobit kakšnega rabljenega. Jaz sem morala kupiti novega, ker za moj model rabljenega niso imeli nikjer.
http://avtoodpad.info/ - seznam vseh avtoodpadov v Sloveniji. Mogoče pride še komu drugemu prav.

Upam da je avtorici uspelo dobit kakšnega rabljenega. Jaz sem morala kupiti novega, ker za moj model rabljenega niso imeli nikjer.
http://avtoodpad.info/ - seznam vseh avtoodpadov v Sloveniji. Mogoče pride še komu drugemu prav.

Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov