Kam povabiti punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jochie napisal/-a:p!ka napisal/-a:Kam na samo- na plažo ponoči pa recimo nardiš manjšo romantično sceno s svečkami.
. . .
odlična ideja, še posebej če sta iz Prekmurja!
Aja ? Ups, nisem vedla.
Sej se da tudi to uresničit- lepo z avtom/vlakom/avtobusom . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, ja niso vsi iz Primorske, da bi imeli plažo na dosegu (no, spet odvisno iz katerega dela Primorske si). Dobro no, saj prevoz se da zrihtat... mene pa morje nekako ne privlači spet tako zelo, ker je že "preživeto". Meni bi bilo zelo lepo, če bi me fant (nimam ga, govorim samo v primeru, če bi ga imela ) zvečer zaprosil za ples, pa četudi ne bi bilo glasbe. Pač en tak oseben trenutek, ko bi bila samo midva in občutek za ples v mirnem vzdušju nekje na samem. Ali pa če bi sredi noči (tudi če bi bilo ob 2h zjutraj, me ne bi motilo ) sedela na avtu in gledala zvezde. Mogoče malce obrabljeno tole zadnje, ampak če nekaj delaš s pravo osebo, sploh ni važno kje si in kaj delaš.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
definitivno kakšna razgledna točka... zraven kakšne cerkvice, kjer bi bla sama in bi malo veter pihljal .. ja neki v tem smislu, al pa nekje v gozdu, zraven kakšne reke (Soča npr. ...).. kjer je tud mal travnate zaplate, pa deko obvezno s sabo odvisno, kakšna je ''tvoja punca.. Najboljš, da ji več stvari predlagaš (max 2,3), pa jo vprašaš, kam bi ona šla
- Unknown_man
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Upošteval veliko stvari od tukaj, do sedaj. Hvala, lahko še naprej svetujte
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Punchee napisal/-a:Pelji jo na kašn grad, tam je vedno ful lepo če si u dveh. Pa zvečer ni dost ljudi gor:D Ubistvu sploh ni ljudi
odvisno na kater grad. dosti gradov je zvecer zaklenjenih in zato tud ni dosti ljudi gor
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Napisi se reakcije na posamezne ideje.
-Lahko vama pripravis piknik, pripravis dobro hrano in pijaco pa izberes seveda lep prostor - neobljuden.
-Nekje na Gorickem je observatorij za opazovanje zvezd -tukaj lahko pogledas
-Mogoce ji bo vsec kaj bolj adrenalinskega: adrenalinski park, poletno sankanje, rafting, ...
-Lahko greta tud s kolesi/rolerji v kak bliznji kraj
Se bolj preprosto pa je, da vprasas njo, kaj ji je vsec.
-Lahko vama pripravis piknik, pripravis dobro hrano in pijaco pa izberes seveda lep prostor - neobljuden.
-Nekje na Gorickem je observatorij za opazovanje zvezd -tukaj lahko pogledas
-Mogoce ji bo vsec kaj bolj adrenalinskega: adrenalinski park, poletno sankanje, rafting, ...
-Lahko greta tud s kolesi/rolerji v kak bliznji kraj
Se bolj preprosto pa je, da vprasas njo, kaj ji je vsec.
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js bi bla lepo presenečena, če bi me peljal v kšno mesto, ki mi je ful všeč in, v katerem še nism bla.. al pa piknik na travi..ja, to je lepo.. al pa morje..to bi blo men všeč v vseh letnih časih.. js sm bl pisateljske narave, tko d bi bla vesela kšnga pisma (na roke napisanga) al pa pesmi.. kšna večerjica je tud supr..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Srfat.
Js njega. On mene. Sam da greva.
Dobiš use u kompletu, rekreacijo, adrenalin, nepozabno izkušnjo, dogaja se u naravi, na sončku, u vodi, zvečer pa sedita usak na svoji dili, bingljata z nogami pod vodo, se držita za rokce in gledata sončni zahod ...
Ni lepšga, zame ne .
Dobiš use u kompletu, rekreacijo, adrenalin, nepozabno izkušnjo, dogaja se u naravi, na sončku, u vodi, zvečer pa sedita usak na svoji dili, bingljata z nogami pod vodo, se držita za rokce in gledata sončni zahod ...
Ni lepšga, zame ne .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Aloha napisal/-a:Srfat.
Ni lepšga, zame ne .
zelo dober predlog, ampak za marsikoga (žal) neizvedljiv
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov