Kakšno prihodnost si želela zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
^^ to in še želela sem si pomagat ljudem - ko sem bila majhna, je to zame pomenilo, da bom kupila 5/10/x hlebcev kruha, jih zamrznila in nato odposlala v Afriko.
po najboljših močeh pomagam ljudem (ne sicer z zmrznjenim kruhom), tudi službo mam nekaj v tem smislu, ne povsem dobesedno sicer.

As your lover describes you, so you are.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
softTouch napisal/-a:ha, jaz pa sem vedno vedela da se ne želim poročit in met otrok in zaenkrat mi uspeva
Js isto

-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ko me je v otroštvu ugriznil pes in me je kirurg šival, me je vmes vprašal, kaj si želim postati ko odrastem....Jaz pa kot iz topa : "Veterinarka!"
No ja, delno sem uresničila s tem, da sem vet. tehnica.Tu se pa konča.
Včasih sem govorila, da bom samska, živela bom s svojimi živalicami in slikala v svojem ogromnem stanovanju, imela bom svoj atelje....Ne duha ne sluha o ostalem.
Obrnilo se je malo drugače, zaenkrat delam z ljudmi v pisarni (zraven zdr. faksa, ki je izven mojega načrta, ampak ga delam), želim si imeti tipa in biti mlada mamica, imeti službo z dokaj normalnim zaslužkom ter živeti na svojem.Nič drastičnih želja več...

No ja, delno sem uresničila s tem, da sem vet. tehnica.Tu se pa konča.
Včasih sem govorila, da bom samska, živela bom s svojimi živalicami in slikala v svojem ogromnem stanovanju, imela bom svoj atelje....Ne duha ne sluha o ostalem.
Obrnilo se je malo drugače, zaenkrat delam z ljudmi v pisarni (zraven zdr. faksa, ki je izven mojega načrta, ampak ga delam), želim si imeti tipa in biti mlada mamica, imeti službo z dokaj normalnim zaslužkom ter živeti na svojem.Nič drastičnih želja več...
The world is as you are.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jochie napisal/-a:ampak julka, ti si pa![]()
![]()
, da si v 3. razredu vedela, kaj je državna tožilka!
razen če ste sami pravniki pri bajti!
Fotr je pravnik, ne sicer DT, ampak sem s tem gor rasla

Wow, vse ste imele res eksotične življenjske cilje. Moja najbolj nenavadna želja je bila, da bi bila cvetličarka (to še pred pravom). Nenavadna zato, ker še kaktus uspem fentat.
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
Tammy_De napisal/-a:Jst še zmer delam na svojih sanjah odkar sm mela 6 let. Še poročam, kako/če kej rata
OKej Tammy me veseli zate, kr tko naprej...pa ja le daj poročaj

-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Jaz sem se pa že od nekdaj hotel preselit v tujino. Srednjo šolo bi končala tukaj, faks pa v tujini kjer bi se tudi zaposlila (in imela ogromno denarja) in ustvarila družino (trije fantkii). Preden bi se ustalila pa bi želela veliko potovat
.
No študiram sicer v domačem kraju, ampak želja, da bi šla čez lužo pa ostaja =) tako da to upam da se kdaj uresniči. Za družino pa bi se zdaj definitivno odločila za manj otrok.

No študiram sicer v domačem kraju, ampak želja, da bi šla čez lužo pa ostaja =) tako da to upam da se kdaj uresniči. Za družino pa bi se zdaj definitivno odločila za manj otrok.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- Neycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2010
Jaz sem si želela bit pisateljica in živet od tega
Želela sem si sicer bit tud pevka in igralka (bolj drugo, celo razmišljala sem o AGRFTju nekaj časa zelo resno) pa slikarka.. Sami taki bolj lenuharski poklici skratka, hahahah
Aja in fino se mi je zdelo delat v pisarni, bit lepo oblečen,.. to zadnje se mi uresničuje, pisateljica bom tudi, "igram" vsakodnevno razne vloge -moram reči da mi ta "talent" igranja pride zelo prav včasih, pojem v avtu in pod tušem pa ko pospravljam, slikam ko imam navdih...
Sem pa sanjala tudi, da bom pri 18ih v svojem stanovanju, živela z dvema mačkoma.. Stara sem 24, nekako imam v hiši svoje nadstropje, kjer kraljujem samo jaz, mačko pa imam tudi
..
Govorila sem tudi, da si ne želim otrok in da bom samska... No, otrok ne morem ravno rečt da si jih ful želim, ampak če bi bil partner pravi.. bi me verjetno prijelo (ker me je 1x že).

Sem pa sanjala tudi, da bom pri 18ih v svojem stanovanju, živela z dvema mačkoma.. Stara sem 24, nekako imam v hiši svoje nadstropje, kjer kraljujem samo jaz, mačko pa imam tudi

Govorila sem tudi, da si ne želim otrok in da bom samska... No, otrok ne morem ravno rečt da si jih ful želim, ampak če bi bil partner pravi.. bi me verjetno prijelo (ker me je 1x že).
---
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Dobra tema.. No jaz sem nekje do 2. letnika gimnazije sanjala o tem, da bom postala slikarka, ugotovila, da nisem tok talentirana kot moja okolica misli
, dobila idejo da bom veterinarka - stvar je držala dokler se nisem pozanimala o študiju, sledila je ideja o pravu (držala približno mesec ali dva) - ugotovitev da je delo odvetika večinsko prelaganje papirjev in nima nobene veze z ameriškimi nadaljevankami
, na koncu pa sem ugotovila, da sem že od malega obkrožena z finančniki, in da je to dejansko stvar ki me zanima in mi leži, toraj zdaj sem on my way there (po omg katerih stranskih poteh). Tako, da ja, sem zadovoljna z potjo na kateri sem, in čeprav sem vedno govorila "da nikol nebom delala to kaj dela mati" je to zdaj moj glavni cilj:)
Kaj se pa tiči družine - nikoli se nisem ubadala z poroko in otroci, mogoče bežno zadnji dve leti.. Še vedno mi pa ni življenski cilj met moža in dva otroka, nisem tip človeka, ki bi ga to izpopolnjevalo, mam preveč svojih ciljev, za katere se (in to vem) bom zelo egoistično borila.

Kaj se pa tiči družine - nikoli se nisem ubadala z poroko in otroci, mogoče bežno zadnji dve leti.. Še vedno mi pa ni življenski cilj met moža in dva otroka, nisem tip človeka, ki bi ga to izpopolnjevalo, mam preveč svojih ciljev, za katere se (in to vem) bom zelo egoistično borila.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
najprej svetovno znana plesalka v paru- OŠ (tam en 3. razred)- sem pol pustila ples, ker ni bilo plesalcev
pol svetovno znana plesalka hip hopa (5.,6. razred)- sem pol pustila, ker mi tim ni bil všeč
pol sem želela igrat odbojko za neki hudi klub (1. letnik SŠ)- sem pol pustila zaradi višine
to so bile tri večje "želje".
(vseskozi sem pa mislila, da se od pisateljstva da preživet. no v sloveniji se bolj NE da, oz. moraš bit med tistimi parimi procenti, ki so napol geniji, napol čudaki,...). grem pa počasi vsaj približno v tej smeri.
moram pa rečt, da zdaj nikakor nočem biti znana niti v sloveniji, niti kje drugje.
hočem samo dobit en fajn šiht (v svoji stroki) pa met solidno plačo (tudi ful dobre se nebi branila) pa lazit naokoli brez da me paparaci kje lovijo.

pol svetovno znana plesalka hip hopa (5.,6. razred)- sem pol pustila, ker mi tim ni bil všeč

pol sem želela igrat odbojko za neki hudi klub (1. letnik SŠ)- sem pol pustila zaradi višine

to so bile tri večje "želje".
(vseskozi sem pa mislila, da se od pisateljstva da preživet. no v sloveniji se bolj NE da, oz. moraš bit med tistimi parimi procenti, ki so napol geniji, napol čudaki,...). grem pa počasi vsaj približno v tej smeri.
moram pa rečt, da zdaj nikakor nočem biti znana niti v sloveniji, niti kje drugje.
hočem samo dobit en fajn šiht (v svoji stroki) pa met solidno plačo (tudi ful dobre se nebi branila) pa lazit naokoli brez da me paparaci kje lovijo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
babygirly* napisal/-a:Moje sanje so že od kar vem zase: postati sodnica, biti samostojna in uspešna, ter se tam nekoč, po 30.letu (če prej, toliko bolje) poročiti s sanjskim moškim
Sej tud sodnica boš lahko šele po 30. letu

Jaz sem pa baje, ko sem bila še čisto majhna, govorila, da bom voznica tovornjaka

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
da še malo bolj resno napišem
jaz sem si od malih nog želela biti veterniarka, oz. kasneje ob gledanju raznih dokumentarcev znanstevnica, ki bi v osrčju amazoske džungle raziskovala živali in rastline. ker so bila srednješolska leta (pa še par let kasneje) zame ena velika črna luknja (kot sem kasneje ugotovila posledica tega, da me starša pravzaprav sploh nikoli nista vzgajala, ampak sta samo poskrbela da mi v materialnem vidiku ni nič manjkalo, drugače pa se nikoli nista z mano pogovarjala o ničemer, niti me nista usmerjala...ok to je že druga tema), sem izbrala faks po ne vem katerem ključu, ampak ok kar je pač je. sem vesela, da sem sploh še živa. dobesedno. drugače pa v bližnji prihodnosti načrtujem selitev v tujino, mogoče mi uspe, mogoče ne, ampak vsaj poskusila bom in izživela svoje sanje
jaz sem si od malih nog želela biti veterniarka, oz. kasneje ob gledanju raznih dokumentarcev znanstevnica, ki bi v osrčju amazoske džungle raziskovala živali in rastline. ker so bila srednješolska leta (pa še par let kasneje) zame ena velika črna luknja (kot sem kasneje ugotovila posledica tega, da me starša pravzaprav sploh nikoli nista vzgajala, ampak sta samo poskrbela da mi v materialnem vidiku ni nič manjkalo, drugače pa se nikoli nista z mano pogovarjala o ničemer, niti me nista usmerjala...ok to je že druga tema), sem izbrala faks po ne vem katerem ključu, ampak ok kar je pač je. sem vesela, da sem sploh še živa. dobesedno. drugače pa v bližnji prihodnosti načrtujem selitev v tujino, mogoče mi uspe, mogoče ne, ampak vsaj poskusila bom in izživela svoje sanje
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]