Kakšno prihodnost si želela zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 16. Nov. 2010 15:11

Jaz sem sanjal o tem, da bom šel po koncu osnovne šole v penzijo.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 16. Nov. 2010 15:24

Ful fajna tema!

Če pustim ob strani tisti del, ko sem se preveč igrala z barbikami in sem želela bit Barbie princesa z lastnim ponijem in gradom itd. :lach: V OŠ sem želela bit pevka/plesalka...oz. bolje rečeno, pevka, ki veliko pleše :lol: Sem doma tudi prirejala razne "koncerte" in si izmišljala koreografije (ki so bile povečini sestavljene iz kriljenja z rokami - enkrat gor, dol, levo, desno... in to se potem ponavlja cel komad :D). To se (na srečo okolice in za dobrobit njihovih ušes) seveda ni uresničlo. Potem, še vedno v OŠ, sem si želela bit zdravnica, ampak sem si premislila. Potem sem začela gledat nanizanko Raztresena Ally in sem si želela bit odvetnica ali tožilka. Potem, proti koncu OŠ sem začela ful resno razmišljat o novinarstvu, ker se mi je to zdelo ful kul. Potem, je prišla srednja šola in sem si ful želela it študirat psihologijo...nekaj mesecev pred vpisom si spet premislim in pristanem na pravni fakulteti :cool:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Nov. 2010 15:25

Mislim, da je bila celo osnovno šolo v meni ideja, da bi bila učiteljica (ampak kaj ko ne maram otrok in nimam potrpljenja), vmes (dve leti, kosem plesala balet in preveč brala baletne copatke) sem ofkors hotela postati primabalerina. Ker se mi baleta kmalu ni dalo več plesat, so sanje o svetovnih baletnih odrih kmalu zamrle.
Po koncu osnovne šole se je porodila ideja, da bi bla arhitektka oziroma slikarka. Ker je moj foter zablužen svobodni umetnik, sem skozi srednjo šolo začela sanjat o malo bolj stvarnem poklicu. predvsem v naravoslovno/raziskvalni smeri. Na koncu se iz tega ni izcimilo nič in pristala sem na krajinski arhitekturi (za kar mi ni žal).

Drugače pa....pri 15ih sem mislila, da bom čez 10 bolj fensi šmensi porihtala svoj lajf, da mi ne bo treba več kupovat vina na najnižji polici, da se mi ne bo treba napit preden grem v klub, da prišparam kej dnarja, da lastno stanovanje ne bo taka neuresničljiva fikcija, da bom za vedno ostala s tistim tipom s katerim sem bla (tnx god, da nisem). Da bom mela diplomo že v roki (ampak kaj ko se splača status vlečt v nedogled), da bom takoj dobila službo, kjer ne bom cele dneve gnila za neke male pare (poleg tega pa bla še primorana bit srečna, da sploh mam službo).

FML
Uporabniški avatar
Srna_924
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Srna_924 » 16. Nov. 2010 15:43

na začetku osnovne šole sem hotla bit učiteljica :) potem sem imela neko fazo, ko sem govorila, da hočem bit direktor. :lol: itak so mi vsi govoril, da to ni poklic. tam nekje proti koncu oš pa sem se odločila, da bi bila odvetnica. za ločitve, itak. hahaha. mi je pa že od malega bil zelo všeč naziv magister. sem vedno, ko sem se igrala, na priponko s svojim imenom pisala mag. spredaj. :) aja, pa da bom v času absolventa že poročena in imela otroka. to zadnje res hvalabogu da se ni uresničlo. tista ideja z magisterij mi je še vedno privlačna in nekako korakam v pravi smeri :P
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 16. Nov. 2010 17:30

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Nov. 2010 18:02

Ko sem bil star 13-15 let, se mi je neverjetno uprla ideja, da bi najboljša desetletja svojega življenja preživel privezan na delovno mesto z osemurnim delovnikom in nekaj tedni dopusta na leto.

Predstavljal sem si, da bi živel nekje na soncu, kjer ni zime. Da bi se lahko sam odločal, kdaj in koliko bom delal. Da bi v kratkih hlačah programiral in gledal ven na zeleno, s sončkom obsijano travo.

Sanjal sem, da bi bil z zelo privlačno partnerko, s katero bi se odlično razumel.

Naslednjih 10 let sem se trudil, da bi se uresničilo, in zdaj je prav zares tako. Vse imam, kar sem hotel. :)

Super je. :)
Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 16. Nov. 2010 19:21

na začetku OŠ sem trenirala smučanje in sem bla prepričana, da bo to enkrat moja služba. no, čez par let sm smučanje in željo pustila za sabo in začela sanjarit o tem, da bom enkrat v deževnih gozdovih odkrivala nove vrste živali, raziskovala vedenja ipd. (to željo še vedno imam, ampak nekak zdej vidim, da skor da neizvedljiva...). Želela sem postat tud arheologinja in astronavtka... Proti koncu OŠ pa policistka. :D no, pa sem šla na SŠ čist drugo stran od vseh želja - vzgojiteljska, kar zdej tud študiram :)
Ostale želje... se ne spomnem nič posebnega. pač želja po urejeni preprosti družini z veliko vrta in domačimi živalmi :)
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 16. Nov. 2010 22:04

nikoli si nisem predstavljala,da bom zivela na drugem koncu slovenije, cca 300 km dalec od doma:)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 18. Nov. 2010 14:52

Moje prve najstniške sanje so bile, da bom učiteljica. Do 25 naj bi imela novo hišo in dva otroka. Želje so se spreminjale in časovno podaljševale. Tako sem zabredla v pisarniške vode. Drugače pa sem dosegla vse tisto kar sem si želela in tudi času primerno, ki sem si ga zastavila: SŠ,redno fax, takoj služba, stanovanje, fant, družina. Želela sem si postati samostojna pevka. To se mi sicer ni uresničilo, vseeno pa pojem v dokaj poznanem pevskem zboru.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 18. Nov. 2010 16:46

mmmr napisal/-a:nikoli si nisem predstavljala,da bom zivela na drugem koncu slovenije, cca 300 km dalec od doma:)

Nikoli si nisem predstavljala, da bom živela na drugem koncu celine, cca 3800 km daleč od doma. :)
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 18. Nov. 2010 17:08

Jst ko sem bla mlajsa, sem si vedno govrila, da bom mela otroke prej, kot je mela moja mama mene (pri 29), ker se mi je to zdelo full staro.
Zdaj ko se pocasi pocasi priblizujem tem letom.....pa si nekak ne znam predstavljati sebe z otrokom. Se pravi, da bi bila zdaj noseca, ali bi si zelela biti v roku 1, 2 let. Se mi zdi se totalno prekmalu....
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 18. Nov. 2010 18:34

Kot otrok v vrtcu pa tudi še na začetku osnovne šole sem vztrajala pri ideji da bom ropala banke, ker se meni pač ne bo dalo delat. Tekom osnovne šole sem to idejo opustila, enkrat vmes imela preblisk, da bi postala arheologinja, vendar sem pol, ko sem ugotovila, da to ni donosen poklic, presedlala na zdravnica ali sodnica. V srednji šoli sem bila popolnoma brez ideje kaj bi rada postala, edino kar sem vedela je, da nekaj naravoslovnega. Vmes se je tudi pojavila želja po študiju v tujini, ki se je skoraj uresničila (še vedno pa upam, da mi bo uspelo delat vsaj +2 nekje daleč stran od slovenije).
Trenutno študiram na naravoslovnem faksu, še vedno pa moja želja ostaja, da bi nekoč živela v kakem velemestu in bi imela lastno stanovanje čim višje v eni stolpnici...ampak to bomo pa še videli kako se bo vse skupaj odvijalo :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Nov. 2010 20:54

Prvo sem si želela biti zdravnica, nato kriminalistka, tiste nadaljevanke so mi bile tako zanimice. Sanjala sem da bi bila manekenka, ali pa vsaj fotomodel, ampak zaradi višine sem se kmalu poslovila od tega, brez kakršnihkoli poskusov v tej smeri. Želela sem si imeti fajnega možeka, dom (hišo), mačko, otroke...
Zdej pa si že zmeraj želim imeti enoetažno hišo, fajnega življenskega sopotnika, veliko uživati, potovati, preden pridejo otroci na vrsto (želim si dvojčke, v primeru da se čez 6, 7 let odločim za njih).
Tudi meni se je mami zdela grozno stara ko me je rodila (pri 29-ih), ampak tut sama dvomim da bom imela prej otroke. Želela sem si noro fajno taščo, takšno kot je bla moja babi mojemu atiju, ampak želja se mi ni uresničila... Želela sem si da moja babi spozna mojega bodočega izbranca, ampak se to žal ne bo zgodilo :(
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 19. Nov. 2010 8:32

oo kera ql tema :) ko sem bila mlajša sem želela postati veterinarka, v srednjo šolo sem se vpisala čist kontra smer (poslovna), vedno sem želela naredit faks, dobiti stalno službo takoj po faksu, kar se mi je tud na srečo uresničilo... kar se pa ljubezni tiče, sem si pa sebe predstavljala da bom do 25 leta že živela s čudovitim tipom,s katerim bom želela ostati, se poročiti in imeti družino, v svojem stanovanju, ( ne najemniškem), v glavnem poskrbeti za svojo eksistenco, da bi lahko potem samo še nadgrajevala vse skupaj in samo izboljševala svoj standard življenja... zdej pri 27-ih lahko povem, da bom vpisala podiplomca, fiksna služba z možnostjo napredovanj je, z dragim sva svoj flatek poštimala že krepko pred mojim 25-r.d.-jem, razvijam idejo, in kot trenutno kaže bom počasi sama svoj šef, z lubijem delama na bebiki, v naslednjih dveh letih se boma verjetno poročila.... life is just perfect :razz:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Nov. 2010 17:29

V OŠ sem (potem ko smo šli v kino gledat film Mumija) si res ful želela postat arheologinja :D Pa tud kake veterinarske al pa modno-oblikovalske želje niso izostale.. No ja, trenutno sem v 4.letniku gimnazije in naslednje leto bi zlo rada študirala vizualne komunikacije, sam me je kr mal strah kar se tiče kasnejše zaposlitve in uspešnosti.. Vsekakor pa bi mela kako kreativno službo (Npr. lasten tattoo studio nekje v tujini ne bi bil slab :D) Drugače pa še vedno sanjam o tisočerih stvareh, vse bi poskusla, vse bi rada znala, povsod bla :) Šla bi po svetu, pisala bi komade, preselila bi se v London kjer bi si najdla super tipa (mam nek nepojasnjen fetiš na angleže :P ) in uživala življenje... Jah, velike sanje malega pigmejčka :jump:

Največja in najneuresničljivejša želja bi bla pa zagotovo polet v vesolje :lach: pol me pa res lahk pobere..

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov