Kakšno prihodnost si želela zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 15. Nov. 2010 20:47

^^ to in še želela sem si pomagat ljudem - ko sem bila majhna, je to zame pomenilo, da bom kupila 5/10/x hlebcev kruha, jih zamrznila in nato odposlala v Afriko. :D po najboljših močeh pomagam ljudem (ne sicer z zmrznjenim kruhom), tudi službo mam nekaj v tem smislu, ne povsem dobesedno sicer.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 15. Nov. 2010 20:52

softTouch napisal/-a:ha, jaz pa sem vedno vedela da se ne želim poročit in met otrok in zaenkrat mi uspeva :D

Js isto :D, ko sem bila majhna sem občudovala "velike" samske ljudi...mislila sem, da so svobodni, delajo kar hočejo...nisem hotela bit, ko mama ki se je ukvarjala z mano in sestro :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Nov. 2010 21:00

Ko me je v otroštvu ugriznil pes in me je kirurg šival, me je vmes vprašal, kaj si želim postati ko odrastem....Jaz pa kot iz topa : "Veterinarka!" :D
No ja, delno sem uresničila s tem, da sem vet. tehnica.Tu se pa konča.
Včasih sem govorila, da bom samska, živela bom s svojimi živalicami in slikala v svojem ogromnem stanovanju, imela bom svoj atelje....Ne duha ne sluha o ostalem.
Obrnilo se je malo drugače, zaenkrat delam z ljudmi v pisarni (zraven zdr. faksa, ki je izven mojega načrta, ampak ga delam), želim si imeti tipa in biti mlada mamica, imeti službo z dokaj normalnim zaslužkom ter živeti na svojem.Nič drastičnih želja več...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Nov. 2010 21:23

Jochie napisal/-a:ampak julka, ti si pa :eek: :eek: :eek: , da si v 3. razredu vedela, kaj je državna tožilka! :eek: razen če ste sami pravniki pri bajti! :eek:

Fotr je pravnik, ne sicer DT, ampak sem s tem gor rasla :)

Wow, vse ste imele res eksotične življenjske cilje. Moja najbolj nenavadna želja je bila, da bi bila cvetličarka (to še pred pravom). Nenavadna zato, ker še kaktus uspem fentat.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 15. Nov. 2010 21:58

Tammy_De napisal/-a:Jst še zmer delam na svojih sanjah odkar sm mela 6 let. Še poročam, kako/če kej rata :D

OKej Tammy me veseli zate, kr tko naprej...pa ja le daj poročaj :D
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 15. Nov. 2010 22:25

Jaz sem se pa že od nekdaj hotel preselit v tujino. Srednjo šolo bi končala tukaj, faks pa v tujini kjer bi se tudi zaposlila (in imela ogromno denarja) in ustvarila družino (trije fantkii). Preden bi se ustalila pa bi želela veliko potovat :D.
No študiram sicer v domačem kraju, ampak želja, da bi šla čez lužo pa ostaja =) tako da to upam da se kdaj uresniči. Za družino pa bi se zdaj definitivno odločila za manj otrok.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 15. Nov. 2010 23:43

Jaz sem v 2. razredu hotla bit smučarka. :D :lol:

Danes sem daleč od tega...smučala nisem že vsaj ene 8-9 let pa tudi na splošno mi noben zimski šport ni všeč. :)
Neycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Neycha » 15. Nov. 2010 23:59

Jaz sem si želela bit pisateljica in živet od tega :) Želela sem si sicer bit tud pevka in igralka (bolj drugo, celo razmišljala sem o AGRFTju nekaj časa zelo resno) pa slikarka.. Sami taki bolj lenuharski poklici skratka, hahahah :D Aja in fino se mi je zdelo delat v pisarni, bit lepo oblečen,.. to zadnje se mi uresničuje, pisateljica bom tudi, "igram" vsakodnevno razne vloge -moram reči da mi ta "talent" igranja pride zelo prav včasih, pojem v avtu in pod tušem pa ko pospravljam, slikam ko imam navdih...

Sem pa sanjala tudi, da bom pri 18ih v svojem stanovanju, živela z dvema mačkoma.. Stara sem 24, nekako imam v hiši svoje nadstropje, kjer kraljujem samo jaz, mačko pa imam tudi :) ..
Govorila sem tudi, da si ne želim otrok in da bom samska... No, otrok ne morem ravno rečt da si jih ful želim, ampak če bi bil partner pravi.. bi me verjetno prijelo (ker me je 1x že).
---
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 16. Nov. 2010 0:18

Dobra tema.. No jaz sem nekje do 2. letnika gimnazije sanjala o tem, da bom postala slikarka, ugotovila, da nisem tok talentirana kot moja okolica misli :lol:, dobila idejo da bom veterinarka - stvar je držala dokler se nisem pozanimala o študiju, sledila je ideja o pravu (držala približno mesec ali dva) - ugotovitev da je delo odvetika večinsko prelaganje papirjev in nima nobene veze z ameriškimi nadaljevankami :P, na koncu pa sem ugotovila, da sem že od malega obkrožena z finančniki, in da je to dejansko stvar ki me zanima in mi leži, toraj zdaj sem on my way there (po omg katerih stranskih poteh). Tako, da ja, sem zadovoljna z potjo na kateri sem, in čeprav sem vedno govorila "da nikol nebom delala to kaj dela mati" je to zdaj moj glavni cilj:)

Kaj se pa tiči družine - nikoli se nisem ubadala z poroko in otroci, mogoče bežno zadnji dve leti.. Še vedno mi pa ni življenski cilj met moža in dva otroka, nisem tip človeka, ki bi ga to izpopolnjevalo, mam preveč svojih ciljev, za katere se (in to vem) bom zelo egoistično borila.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 16. Nov. 2010 11:40

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Nov. 2010 13:11

najprej svetovno znana plesalka v paru- OŠ (tam en 3. razred)- sem pol pustila ples, ker ni bilo plesalcev :D
pol svetovno znana plesalka hip hopa (5.,6. razred)- sem pol pustila, ker mi tim ni bil všeč :D
pol sem želela igrat odbojko za neki hudi klub (1. letnik SŠ)- sem pol pustila zaradi višine :D
to so bile tri večje "želje".

(vseskozi sem pa mislila, da se od pisateljstva da preživet. no v sloveniji se bolj NE da, oz. moraš bit med tistimi parimi procenti, ki so napol geniji, napol čudaki,...). grem pa počasi vsaj približno v tej smeri.

moram pa rečt, da zdaj nikakor nočem biti znana niti v sloveniji, niti kje drugje.
hočem samo dobit en fajn šiht (v svoji stroki) pa met solidno plačo (tudi ful dobre se nebi branila) pa lazit naokoli brez da me paparaci kje lovijo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Nov. 2010 13:35

babygirly* napisal/-a:Moje sanje so že od kar vem zase: postati sodnica, biti samostojna in uspešna, ter se tam nekoč, po 30.letu (če prej, toliko bolje) poročiti s sanjskim moškim

Sej tud sodnica boš lahko šele po 30. letu :)

Jaz sem pa baje, ko sem bila še čisto majhna, govorila, da bom voznica tovornjaka :D wtf... ampak glede na to, da se niti vozniškega izpita za avto ne spravim delat, pomoje nimam preveč dobrih možnosti, hah :tach:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 16. Nov. 2010 13:43

^^ jaz sem menda rekla da bom vozila avtobus :lol:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 16. Nov. 2010 14:12

da še malo bolj resno napišem
jaz sem si od malih nog želela biti veterniarka, oz. kasneje ob gledanju raznih dokumentarcev znanstevnica, ki bi v osrčju amazoske džungle raziskovala živali in rastline. ker so bila srednješolska leta (pa še par let kasneje) zame ena velika črna luknja (kot sem kasneje ugotovila posledica tega, da me starša pravzaprav sploh nikoli nista vzgajala, ampak sta samo poskrbela da mi v materialnem vidiku ni nič manjkalo, drugače pa se nikoli nista z mano pogovarjala o ničemer, niti me nista usmerjala...ok to je že druga tema), sem izbrala faks po ne vem katerem ključu, ampak ok kar je pač je. sem vesela, da sem sploh še živa. dobesedno. drugače pa v bližnji prihodnosti načrtujem selitev v tujino, mogoče mi uspe, mogoče ne, ampak vsaj poskusila bom in izživela svoje sanje
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 16. Nov. 2010 14:48

Velik namišljenih bodočih veterinark je med vami :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov