kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Hanči banči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: Gorenjska
mam modre učke pa bi se kr strinjala z napisanim
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
no ja jast imam rjave. Ampak do zdej se mi ni zdel da sem romantična.
Že uni pocukrani filmi so mi fulč brezveze.Raj mam kašne zahrbtne akcije. Kje fuuuuul napeto pa še vs cjt se strelajo. Pa brez pomote=) nisem fant!!
Že uni pocukrani filmi so mi fulč brezveze.Raj mam kašne zahrbtne akcije. Kje fuuuuul napeto pa še vs cjt se strelajo. Pa brez pomote=) nisem fant!!
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Luna C, maš barvne leče notr? Al pač take oke, da so včasih take, drugič take?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Kake si pa že kej mela? Jz sm razmišljala, da bi dala zelene mal notr, sam ne vem, če bi se mi dal še s tem zafrkavat zjutri, k bi vstala..
Kok to stane/traja drgač?
Kok to stane/traja drgač?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
uf mela sem že res menda vse možne od rjavih , do modrih , vijoličnih , zelenih ... na vse možne načine sej ni paniqe tega not devat sploh prvič maš malo problemov , ko še neveš kak toto stvarco prav v očko spravit , kasneje maš pa 10sek - pa obe2 lečki not
jaz uporabljam freshlookove mesečne - pridejo 6500 .. ampak jih uporabljam po 4,5 mescov brez problema
jaz uporabljam freshlookove mesečne - pridejo 6500 .. ampak jih uporabljam po 4,5 mescov brez problema
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
miikena - Cosmofrik
Hehe, no če bom kdaj mela 6,5k pa jih ne bom mela kam dat, bojo lečke moje . Zaenkrat pa šparam mal.
Sam bi pa fuul mela čist zelene okice za mal cajta.
Sam bi pa fuul mela čist zelene okice za mal cajta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov