kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Mam sivomodre učke ... taka čudna mešanca
Ah ne vrjamem, da nej bi kr barva oči vplivala na osebnost. Pri drugih opazim učke, če so kej posebnega, npr. res tisto ful modre ali pa zelo temne, in temne učke so mi tut najbolj všeč

Ah ne vrjamem, da nej bi kr barva oči vplivala na osebnost. Pri drugih opazim učke, če so kej posebnega, npr. res tisto ful modre ali pa zelo temne, in temne učke so mi tut najbolj všeč

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- *strastna*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
js mam pa take prou lepe modre učke
drgač pa tko pr tipu najprej pogledam učke.....mislm najprej opazš body sam k pa tko bliz stojita pa to ga pa u učke pogledam k full padam na sex učke 

-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.
Drži kot pribito!
Drži kot pribito!

-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Maychy napisal/-a:
Js mam tut zelenorjave... In res, pri meni tut drži. Rada sanjarim, sem družabna, a obenem potrebujem čas zase, pa tudi odločena sem, da uresničim svoje sanje. Edino romantična nisem...
Jst tut - s to razliko, da sem ful romantična!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
mam zeleno(največ)-modro(2.največ)-sivo(mau mn)-rjave(skoor nč) oči....resno...učash zgledajo modre..učash sive..učash pa čist zelene... 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov