kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Balkanski dečko - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: mal izven lj ;)
rjave ... ja sm kr dost zasanjan ja
-
*dolce_angel* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
temno rjave
Grešiti je človeško,toda občutek je božanski!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Modre
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
punchka napisal/-a:nekje sem prebrala, da barva oči vpliva na osebnost...verjamete? kakšne barve oči imate? ali pri drugih ljudeh najprej opazite oči?
se vam zdi da za vas drži kaj od spodnjega?
MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.
RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.
MANDLJEVE OČI imajo zelo prijetne osebe. ljudem težko karkoli odrečejo, ker nočejo nikogar prizadeti. Zato pogosto nase čisto pozabijo.
SIVE OČI imajo ljudje, ki se trudijo biti pozitivni v vsaki situaciji. vseeno se večino časa počutijo nerazumljene, celo osamljene, česar pa navzven ponavadi ne pokažejo.
ZELENOMODRE OČI so znak družabne osebe, ki je glasna in se vedno smehlja, a s to zunanjo podobo le želijo skriti prenizko samozavest. življenje poskušajo polno izživeti. te osebe običajno verjamejo v nadnaravno.
ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.
jst mam zeleno modre oči..ja je res... sam pomoje je to tut odvisn od posameznika.. k jst npr. glede samozavesti ..nimam glih full nizko samozavest več.. mislm da se je vse postavil u mejo normale.. glasna ne vem kaj je mišljeno s tem.. ja včasih se zafrkavam in sm mal glasna kaj bi komu naredla, kaj bi mu rekla itd (npr. kakmu hudmu tipu ali bejbi). sam to vejo vsi da je samo in le joke ker u resnic nimam jajc za kej tazga.. je pa tut odvisn od situacije...to da zivljenje skušam izživet najboljš je pa kr res.. sam trenutno mi gre mal slabo od rok..pa v nadnaravno tut verjamem..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov