kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
nekje sem prebrala, da barva oči vpliva na osebnost...verjamete? kakšne barve oči imate? ali pri drugih ljudeh najprej opazite oči?
se vam zdi da za vas drži kaj od spodnjega?
MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.
RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.
MANDLJEVE OČI imajo zelo prijetne osebe. ljudem težko karkoli odrečejo, ker nočejo nikogar prizadeti. Zato pogosto nase čisto pozabijo.
SIVE OČI imajo ljudje, ki se trudijo biti pozitivni v vsaki situaciji. vseeno se večino časa počutijo nerazumljene, celo osamljene, česar pa navzven ponavadi ne pokažejo.
ZELENOMODRE OČI so znak družabne osebe, ki je glasna in se vedno smehlja, a s to zunanjo podobo le želijo skriti prenizko samozavest. življenje poskušajo polno izživeti. te osebe običajno verjamejo v nadnaravno.
ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.
se vam zdi da za vas drži kaj od spodnjega?
MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.
RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.
MANDLJEVE OČI imajo zelo prijetne osebe. ljudem težko karkoli odrečejo, ker nočejo nikogar prizadeti. Zato pogosto nase čisto pozabijo.
SIVE OČI imajo ljudje, ki se trudijo biti pozitivni v vsaki situaciji. vseeno se večino časa počutijo nerazumljene, celo osamljene, česar pa navzven ponavadi ne pokažejo.
ZELENOMODRE OČI so znak družabne osebe, ki je glasna in se vedno smehlja, a s to zunanjo podobo le želijo skriti prenizko samozavest. življenje poskušajo polno izživeti. te osebe običajno verjamejo v nadnaravno.
ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.
to infinity and beyond!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest mam pa zelenorjave... Kaj je pa pol s tem?
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Jest mam pa zelenorjave... Kaj je pa pol s tem?
jst mam rjavozelene, rjava prevladuje no....verjetno je kakšna mešanica med tem dvema. Veliko sanjarimo, ampak sanje tudi uresničimo (verjetno kej tazga)....no to pr men drži ja
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
marateja napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Jest mam pa zelenorjave... Kaj je pa pol s tem?
jst mam rjavozelene, rjava prevladuje no....verjetno je kakšna mešanica med tem dvema. Veliko sanjarimo, ampak sanje tudi uresničimo (verjetno kej tazga)....no to pr men drži ja
Js mam tut zelenorjave... In res, pri meni tut drži. Rada sanjarim, sem družabna, a obenem potrebujem čas zase, pa tudi odločena sem, da uresničim svoje sanje. Edino romantična nisem...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
jst pa mam modre očke in se mi zdi da kar drži
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Maychy napisal/-a:marateja napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Jest mam pa zelenorjave... Kaj je pa pol s tem?
Js mam tut zelenorjave... In res, pri meni tut drži. Rada sanjarim, sem družabna, a obenem potrebujem čas zase, pa tudi odločena sem, da uresničim svoje sanje. Edino romantična nisem...
Evo jst mam tut zelonorjave učke in vse drži zame ... tut to da sm romantična ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
mam rjavo zelene oči.....no bolj rjave....pa sej ne vem....ok. so rjave z zelenimi odtenki...hehe..zakomplicirano....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov