kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
sive
What's the craziest thing you've done lately?
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
punchka napisal/-a:RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
No, js sm tud tak človek, pa mam čiz drugačno barvo učk
Moja barva oči je očitno odvisna od svetlobe.. Ponavad mam sivomodre, kdr je ful sonca, mam čist modre ( I love it ), pa če dobr pogledaš, je okol zenic lepa zelena barva
-
etny - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 6. 2008
punchka napisal/-a:nekje sem prebrala, da barva oči vpliva na osebnost...verjamete? kakšne barve oči imate? ali pri drugih ljudeh najprej opazite oči?
se vam zdi da za vas drži kaj od spodnjega?
MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.
RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.
MANDLJEVE OČI imajo zelo prijetne osebe. ljudem težko karkoli odrečejo, ker nočejo nikogar prizadeti. Zato pogosto nase čisto pozabijo.
SIVE OČI imajo ljudje, ki se trudijo biti pozitivni v vsaki situaciji. vseeno se večino časa počutijo nerazumljene, celo osamljene, česar pa navzven ponavadi ne pokažejo.
ZELENOMODRE OČI so znak družabne osebe, ki je glasna in se vedno smehlja, a s to zunanjo podobo le želijo skriti prenizko samozavest. življenje poskušajo polno izživeti. te osebe običajno verjamejo v nadnaravno.
ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.
moje oči so sivo-modre in zame tole drži kot pribito!
pri tipih vedno opazim oči...mogoče ne najprej, ampak so pa med prvimi deli telesa. pri ženskah pa večinoma nisem pozorna na barvo oči, razen če nism zares vpadljive. najbolj so mi všeč modre oči pri moških.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov