kakšne barve oči imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Jst mam pa rjave ocke .. ki so fuuuuul tmne .. skoraj crne .. kar mi je ful zakon!
Drugace so mi pa najbol kjut rjave oci .. ki so v temi skoraj crne .. na svetlobi se spremenijo .. in če se dobro zagledaš v njih ..
je barva cista .. ko pa jih pogledas v soncu so skoraj zelene .. bliskovito se barva spremnija .. (heh .. malo pesnistva - I can't resist )
Drugace so mi pa najbol kjut rjave oci .. ki so v temi skoraj crne .. na svetlobi se spremenijo .. in če se dobro zagledaš v njih ..
je barva cista .. ko pa jih pogledas v soncu so skoraj zelene .. bliskovito se barva spremnija .. (heh .. malo pesnistva - I can't resist )
Trying to be something experimental.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
veneficus pupa napisal/-a:zeleno-sive
moje tut
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
jst mam mešanco med sivimi, želenimi in modrimi (čeprou prevladuje siva)
slišala sm pa že za vse varjante, ljudje sploh ne vejo kakšno barvo oči mam (baje pod različno svetlobo različno barco zabavn uglavnm)
slišala sm pa že za vse varjante, ljudje sploh ne vejo kakšno barvo oči mam (baje pod različno svetlobo različno barco zabavn uglavnm)
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]