Kakšen avto vozite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 992 prispevkov
• Stran 3 od 67
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67
Naslednja
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Mene pa zanima kateri je vaš sanjski avto? Če bi mele na izbiro kergakol, kerga bi imele? Men so ful všeč jeep-i, ker kol sam da je jeep, če pa lahko že zbiram poj pa kšn Grand Cherokee, al pa Mercedes ML ( ni važn kateri, sam da je M class). Oh,.. ......se kr vidim notr
Sam še sponzorja najdem (itak)
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
tajda napisal/-a:Mene pa zanima kateri je vaš sanjski avto? Če bi mele na izbiro kergakol, kerga bi imele? Men so ful všeč jeep-i, ker kol sam da je jeep, če pa lahko že zbiram poj pa kšn Grand Cherokee, al pa Mercedes ML ( ni važn kateri, sam da je M class). Oh,.. ......se kr vidim notr
Evo, neki o tem tukaj
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Bela petkica (ta je moja) al pa rumenga kangooja.
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
yahve napisal/-a:tamala82 napisal/-a:Modrega matička
Ravn ena z modrim matizom je zadnjič skoraj povzročila nesrečo...mislm, ne bom rekel da si bla ti...samo vseen mal pozornosti ne bo odveč
Brez skrbi..sigurno nisem bila jaz... vozim previdno ..in a veš koliko ljudi vozi modrega matiza... tako da...
Prvi neprebran prispevek • 992 prispevkov
• Stran 3 od 67
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov