Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Sekhmet (Sačmet) je egibčanska boginja vojne. Direkten pomen imena je: tista, ki ima moč... da zdravi in povzroča bolezen. Prikazana je z levjo glavo in nosi sončev disk. Njena naloga je zadostit pravici. Vse kar ne živi in deluje v skladu s pravico, pride v njen goltanec. Get it?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Sekhmet napisal/-a:Sekhmet (Sačmet) je egibčanska boginja vojne. Direkten pomen imena je: tista, ki ima moč... da zdravi in povzroča bolezen. Prikazana je z levjo glavo in nosi sončev disk. Njena naloga je zadostit pravici. Vse kar ne živi in deluje v skladu s pravico, pride v njen goltanec. Get it?
zdej pa končno vem, kako prebrat zakon...ene ste se res dale u to, in iskale tisto ta pravo ime...z globjim pomenom...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
MilkyWay napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:Sekhmet (Sačmet) je egibčanska boginja vojne. Direkten pomen imena je: tista, ki ima moč... da zdravi in povzroča bolezen. Prikazana je z levjo glavo in nosi sončev disk. Njena naloga je zadostit pravici. Vse kar ne živi in deluje v skladu s pravico, pride v njen goltanec. Get it?
zdej pa končno vem, kako prebrat zakon...ene ste se res dale u to, in iskale tisto ta pravo ime...z globjim pomenom...
To je zato, ker sem bla glih na shujševalni in nisem jedla čokoladic, ko sem se registrirala, drgač bi bla maxiking al pa pingi
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Moj nick ne potrebuje posebne razlage, ne? Pikica vmes je pa zato, ker mi vizualno lepo izpade - lepše kot presledek. Zato tudi mala začetnica, čeprav sem sicer obsedena s slovnico .
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Prvič, ko sem prebrala v Cosmu za ta forum, to je bilo že dooooolgo nazaj, vem, da sem prišla sem, pa je začetna stran zgledala kot en kup ničel. Bilo ni odprte nobene teme, nobenega komentarja, nič. Tako da sem lahko izbirala med vsemi možnimi nicki (!!!) in sem se odločila za "Lara", ki je ime mojega bodočega otroka:)
-
bounty nanN - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
- Kraj: tam nekje:p
bounty težko bi našla bol dobro čokoladico
nanN doma me ponavad kličejo Nana in sem pač mal improvizirala
približno tko je nastal moj bounty nanN
nanN doma me ponavad kličejo Nana in sem pač mal improvizirala
približno tko je nastal moj bounty nanN
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm bla pa enkrat *purple bitch*, in nastal je predvsem zarad tega, ker ko sm se na forum vpisvala sem lih poslušala komad od Eminema-purple pills.
Bitch, pa ker sva mele takrat z eno kolegico lih eno čudno obdobje in sva se klicale bitch.
Pol sm mal odrasla pa so mi na nekej prošenj spremenili sma v *purple*.zvezdice pa nevem...Ker sam neki sanjam
Bitch, pa ker sva mele takrat z eno kolegico lih eno čudno obdobje in sva se klicale bitch.
Pol sm mal odrasla pa so mi na nekej prošenj spremenili sma v *purple*.zvezdice pa nevem...Ker sam neki sanjam
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Na ta forum sem se vpisala (drugič.. prvič sm pozabila geslo) malo zatem, ko mi je umrl oči . Zato sem se tudi jaz počutila mrtvo znotraj.. Tako je nastal ta nick..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Dead_kid napisal/-a:Na ta forum sem se vpisala (drugič.. prvič sm pozabila geslo) malo zatem, ko mi je umrl oči . Zato sem se tudi jaz počutila mrtvo znotraj.. Tako je nastal ta nick..
Moje sožalje
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov