Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Jst sm pa par nickov prej probala,pa so bli vsi zasedeni..Pa sm sla na en link,pa zacela kar po abecedi iskat
Sm pa hotla eno lepo francosko ime..In ko sm najdla Anelise (se prebere Anely),mi je kot prvo ful lepo zvenelo,pa se na Ana-lizo,ono gobčno in zabavno Primorko iz Mariove oddaje me je spomnlo 
Pa pol sm se potuhtala,da ma moja mama ime izpeljano prav iz Ane,moja naj frendica pa iz Elizabete oz.Lize

Pa pol sm se potuhtala,da ma moja mama ime izpeljano prav iz Ane,moja naj frendica pa iz Elizabete oz.Lize

-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Moj nick na cosmopolitanu ni sicer moj najljubši nick, mi je pa zato "zgodbica o nastanku oz. odločitvi ravno za ta nick" najbolj všeč:) No, torej...zanj sem se odločila, ker sem prejšnji dan(dan preden sem se prijavila na cosmopolitan.si) sošolki pomagala pri nemščini, (kjer mi je tudi povedala, kako kul je cosmopolitan in da se moram prijaviti
) kjer smo ravno jemali zgodbico o Kraljični na zrnu graha(v 3.letniku gim!) in se mi je besedica prinzessin vtisnila v spomin, pa še manjša možnost je bila, da kdo že ima takšen nick...pa še ugaja mi 

-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
js sm pa ta nick dobla v 2. letniku SŠ
neki smo se nickih menl pa je ena sošolka rekla, da bi lahk js bla maybee...glih je bil mesec maj pa še maja mi je ime torej me velikrat čebelca kličejo...tak da od tuki pol bee
drugač pa sm še fedrca, bigziza, zmajček, majči, majčika...v glavnem vse pa svašta
neki smo se nickih menl pa je ena sošolka rekla, da bi lahk js bla maybee...glih je bil mesec maj pa še maja mi je ime torej me velikrat čebelca kličejo...tak da od tuki pol bee

drugač pa sm še fedrca, bigziza, zmajček, majči, majčika...v glavnem vse pa svašta

you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Moj nick je nastal v času ko sem bila še zaprisežena skejterka in sem seveda želela nick, ki bi na to jasno nakazoval. Ker furam goofy stance sem pač postala goofy girl, kasneje goofy_qa, kar je bilo krajše. Zdaj sem goofa, čeprav ne skejtam več, je pa nick postal del mene.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hehe...enkrat pozimi smo šli v mesto po šoli, pa sem mela tako kapo s cofom pa palčnike in mi je en, ki mi je bil takrat fuuuul všeč, rekel: ti pa zgledaš tak kot Ally McBeal (ki se je ravno takrat pri nas predvajala)
in ko sem se vpisovala na forum sem se glih na to spomnla, pol pa samo Ally ni prijelo, pa sem dala še zvezdice polek
in ko sem se vpisovala na forum sem se glih na to spomnla, pol pa samo Ally ni prijelo, pa sem dala še zvezdice polek
Houd de wereld tegen
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jaz pa sem enkrat čist tako brskala na netu med imeni od kod kiro izhaja in tako in sem zasledila ime maudisa.In mi je blo takoj ful všeč.Pa sem se odločla,da kje se kaj bom registrirala,bom imela tak nick.Pristala sem seveda na cosmotu.
Pa še ena zanimivost.
Pa še ena zanimivost.
Meaning of Maudisa - What does the name Maudisa means?
Origin: African
Name Meaning: Sweet one, she is sweet. Xhosa, S. Africa
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
ko sm se upisvala sm probala neki imenov,pa so bli vsi zasedeni...pa sm pol poskusla z urškico,kr mam to na msn-ju pa me pač bližnji tak kličejo...no zdj sm bla preimenovana v urškiceee 

I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov