Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mayflower - že ene par let nazaj mi je en starejši kolega predlagal tak nick, kao ma nekej veze z imenom pa še lep je men se zdi, da je izviren, samo nima nekega posebnega pomena
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Jaz sem pa izbrala ime Sixty, ker sem bila svoje čase ful nora na znamko Miss sixty, poleg tega pa se mi še ful lepo sliši(kot število 60)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mayflower* napisal/-a:Mayflower - že ene par let nazaj mi je en starejši kolega predlagal tak nick, kao ma nekej veze z imenom pa še lep je men se zdi, da je izviren, samo nima nekega posebnega pomena
Mayflower je drugač bla ena ladja ki je neki prevažala ljudi iz Anglije v Ameriko, neki takga. To se spomnem ko so nam v ZDA povedali, sm se takoj na tebe spomnla.
Drugač pa - moj nick nima kakga posebnega pomena, sploh ker se mi zdi da men ravno ne pristaja. Sam ga že ful dolg uporabljam, če bi zdle zbirala, bi zihr zbrala kej druga.
Zadnjič spremenil no angel, dne 07. Mar. 2008 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, obsesija z morjem, srfarijo, hibiskusi, Havaji .
Pa tut pomen besedice (spirit of aloha) mi je ušečen.
Pa tut pomen besedice (spirit of aloha) mi je ušečen.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mayflower* napisal/-a:Mayflower - že ene par let nazaj mi je en starejši kolega predlagal tak nick, kao ma nekej veze z imenom pa še lep je men se zdi, da je izviren, samo nima nekega posebnega pomena
Lih zadnjič sem se nate spomlna k sem bla v Žusterni in je ena kučica tam na bazenih kjer prodajajo sendviče in pijačo in se kliče Mayflower .
Moj nick pa nima nekega posebnega pomena.Mi je takrat kr tko padel na pamet.Mogoče zarad une pesemce moi Lolita .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz pa za svoj nick (iluzija) niti nisem kaj posebno globoko razmišljala - v trenutku navdiha sem samo iskala besedo, ki me fascinira... In to je iluzija .
Je pa res, da je to znak moje dvoumnosti (ja, iluzija in dvoumnost nimata veze, zato beri naprej -->), ker sem pač večkrat trdno prepričana nekaj trdim, ko pa slišim še kakšno drugo mnenje, me hitro omehča in začnem gledati še z njegove strani, tako da moje stališče ni več močno argumentirano - pač na svet gledam iz dveh vidikov. No in za primer: v opisu na blogu imam napisano, da je vse le iluzija (torej iz te moje trditve ime), ampak po drugi strani pa verjamem v duhove (in to dvoje nekako ne gre skupaj?).
Je pa res, da je to znak moje dvoumnosti (ja, iluzija in dvoumnost nimata veze, zato beri naprej -->), ker sem pač večkrat trdno prepričana nekaj trdim, ko pa slišim še kakšno drugo mnenje, me hitro omehča in začnem gledati še z njegove strani, tako da moje stališče ni več močno argumentirano - pač na svet gledam iz dveh vidikov. No in za primer: v opisu na blogu imam napisano, da je vse le iluzija (torej iz te moje trditve ime), ampak po drugi strani pa verjamem v duhove (in to dvoje nekako ne gre skupaj?).
Zadnjič spremenil iluzija, dne 07. Mar. 2008 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
MilkyWay...ni nastal iz kšnega posebnega razloga...iskala sem pač eno ime, in prvo, kar sm se spomnla, je bil Kinder (se mi zdi d sm lih kinder jedla), ampak mi ga ni primlo (verjetno je bil že zaseden)...potem sm pa gledla okoli po sobi, in sm vidla škatlico od MilkyWay...in sm se kr odločla za tega...meni mi je všeč (čokolada je tud dobra )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov