Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
bla sm mlada pa neumna ...
ne, mislm da sm se ful navdusevala nad Diorjevim Pure Poison parfumom, pol sm pa neki sm spalamudila pa je tole ratal in ne, ni mi vsec
ne, mislm da sm se ful navdusevala nad Diorjevim Pure Poison parfumom, pol sm pa neki sm spalamudila pa je tole ratal in ne, ni mi vsec
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
jest sm meu pa zravn racunalnika jogurt 3,2 in zdej mam nick jogurt 3,2
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
mene pa najbolša kolegica kliče sugar...pa sm pol nrdila sugar baby
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Hm, no Allessya je ena izmed izpeljav mojega imena ---> Aleksandra
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Huh, res sem šla vse prebrat. Kakšne mate res zanimive razlage.
Ampak..brez zamere, moram se spotaknit ob nekatere..
IMHO bi blo vevericka velik bolj simpaticno..tale "baby girl"(vsaj nisi doll) je bolj v smislu punčkica, lutkica...brainless..
A zamenjaš? Poison bi pasal z mojim imenom nekak.. Mi je pa všeč tvoj nick, d'oh.
Am, pač so vsi to počel "-aaaaaa", ne sam zate. Sorry.
No, pa da nam tok zoprna, hehe, pa še moja razlaga.... Priznam, ni naslov komada, mi je dal pa asociacijo.
Hotela sem neki vijolčnega, itak, ker mi je ful všeč barva...angleško se fajn sliš..pa nekaj žalostnega , kar mogoče spominja na solze...dež? Pa je to ratal.
Ampak..brez zamere, moram se spotaknit ob nekatere..
baby girl napisal/-a:zakwa sm babygirl??..hm...hja no baby boi ne morm bit ne?zato sm pa baby girl....naughty girl mi je pa ze naughty grl spelala .....hihi sj se hecam
sicr pa me klicejo vevericka ampak to itq d ne morm dat pod nick...
IMHO bi blo vevericka velik bolj simpaticno..tale "baby girl"(vsaj nisi doll) je bolj v smislu punčkica, lutkica...brainless..
Poison Girl napisal/-a:bla sm mlada pa neumna ...
A zamenjaš? Poison bi pasal z mojim imenom nekak.. Mi je pa všeč tvoj nick, d'oh.
tjaskaaa napisal/-a:ime mi je tjaša-zato potem tjaska..mau zafnano..trije a-ji pa zato,ker sm enkrat douuug nazaj šla na irc..in me je ene 6 prjatlou pozdravlo in vsi so naključno napisal tjaskaaa...s tremi a-ji pač..in potem sm si dala tjaska+aa in to je tko ostal:) tjaskaaa
Am, pač so vsi to počel "-aaaaaa", ne sam zate. Sorry.
No, pa da nam tok zoprna, hehe, pa še moja razlaga.... Priznam, ni naslov komada, mi je dal pa asociacijo.
Hotela sem neki vijolčnega, itak, ker mi je ful všeč barva...angleško se fajn sliš..pa nekaj žalostnega , kar mogoče spominja na solze...dež? Pa je to ratal.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jas pa nevem zakaj sem to..mi je drugač ful socialni nik..ampak ga že od nekdaj uporabljam, ko se moram kam registrirat, samo da kaj pogledam-tak sem se tud na cosmotu, ker se htela cel članek prebrat.in nisem si niti mislila,da bom kdaj s tem bla na kakemkoli forumu ampak sem se prav navadla na njega pa s je namesto šja kker nisem vedla, da so šumniki lahko
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
psenica napisal/-a:jpa s je namesto šja kker nisem vedla, da so šumniki lahko
Ja, enako. Jz mam pa tisto _ vmes, ker nisem vedla da je lahko dejansko presledek v nicku.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
purple_rain napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:bla sm mlada pa neumna ...
men je blazno neizviren
a res bi pasal? kako ti je pa ime?
no, loh si ga kdaj sposods, ce te tko mika
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
jagodka85 napisal/-a:jagodka85.... jagodka---- rada mam jagode ... 85--- letnica rojstva...
sej samo za to 85 mi ni blo jasn kaj s tem mislš
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hmm...no ko sem se prijavljala na cosmo se je to zdelo enmu kolegu ful smešno, pol pa sem rekla da bom dala nick po kterem me nebo nikoli spoznal in nebo mogel brat mojih postov. Ampak kaj ko sem se pol na njegovem računalniku prijavla pa stisnla ono "zapomni si geslo"
No izhaja pa iz Ally McBeal ker mi je bla en čas serija ful všeč pa ker sva v podobnih vodah, ampak jaz nisem nikoli hotela bit kot Ally ampak bolj kot Nelle
No izhaja pa iz Ally McBeal ker mi je bla en čas serija ful všeč pa ker sva v podobnih vodah, ampak jaz nisem nikoli hotela bit kot Ally ampak bolj kot Nelle
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jogurt 3,2 napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:jagodka85.... jagodka---- rada mam jagode ... 85--- letnica rojstva...
sej samo za to 85 mi ni blo jasn kaj s tem mislš
heh... no ja, sj če pogledaš mojo starost pa to številko, ti je lh jasn čeprou 85 ni letnica mojga rojstva... moje rojstvo se je zgodila 1900 let kasnej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov