Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
ursyxy napisal/-a:Zakaj pa 357
Ker je bilo Sunshine že zasedeno sem mogla nekaj dodati in mi je to številko dodelil moj dragi, ki jo ima tut v nicku, pa sem rekla nič, bom pa tuki še 357 dodala pa je. nekje sem samo Sunshine, nekje Sunshine357, odvisno če je slednji že zaseden.
Pa še tok žarkov mam
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sm pa misnla, da sem zdej ful neki pametnga pa prou pogruntala....in pol pe ti suny zaje*eš.....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
mal sm se igral s črkami svojega imena
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
lepoticka - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2004
- Kraj: primorska
tkole je blo... moja prva prijava na nek forum leto nazaj,zgolj zato da bi si pogledala neko slikco... pa so bli vsi nicki ki sem jih hotla zasedeni,pol sem pa kr neki samovšečnega napisala in le čudež... noben nima tazga nicka
tko da mam zdej na vseh forumih enakega... da ne pozabim kje sem kej...
tko da mam zdej na vseh forumih enakega... da ne pozabim kje sem kej...
-
Akasha - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2004
Akasha je v vampirskih knjigah Anne Rice kraljica in pramati vseh vampirjev... Jaz pa sem imela obdobje,ko sem bila kar precej goth..haha..no,sedaj sem veliko manj goth..haha,leta pac minevajo..a vampirji so mi se vedno huda zadevscina.. In nick mi je vsec.
Kasneje sem dobila se drugo razlago za moj nick:
Akasha is a Sanskrit word meaning space or sky. In Hinduism it is one of the five elements (panchamahabhoota), the others being prthivi 'earth', apa 'water', agni 'fire' and vayu 'wind'. In paganism and wicca, it is the unifying energy that is inherent in every living creature on the planet, and in all of the 4 elements (earth, air, water, and fire) that make up the natural world as we know it. On the pentagram, akasha is assigned to the fifth point, and the "other" element. Essentially it is spirit: the human spirit and soul, and the all-encompassing spirit and energy of the Goddess and God.
Also called the quintessence, aether, or sacred sound.
No,to mi je bilo tud vsec
Kasneje sem dobila se drugo razlago za moj nick:
Akasha is a Sanskrit word meaning space or sky. In Hinduism it is one of the five elements (panchamahabhoota), the others being prthivi 'earth', apa 'water', agni 'fire' and vayu 'wind'. In paganism and wicca, it is the unifying energy that is inherent in every living creature on the planet, and in all of the 4 elements (earth, air, water, and fire) that make up the natural world as we know it. On the pentagram, akasha is assigned to the fifth point, and the "other" element. Essentially it is spirit: the human spirit and soul, and the all-encompassing spirit and energy of the Goddess and God.
Also called the quintessence, aether, or sacred sound.
No,to mi je bilo tud vsec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov