Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:TOMCAT napisal/-a:Jaz sem ga kar fantu ukradla, ker se nisem spomnila ničesar pametnega!!
brez zamere ampak to se pa spomnm že od prej
Sej nekje sem že to napisala, ampak ne pod to temo - no vsaj jaz nisem našla svojega posta, če sem ga napisala. Sorry
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
TOMCAT napisal/-a:micamaca napisal/-a:TOMCAT napisal/-a:Jaz sem ga kar fantu ukradla, ker se nisem spomnila ničesar pametnega!!
Sej nekje sem že to napisala, ampak ne pod to temo - no vsaj jaz nisem našla svojega posta, če sem ga napisala. Sorry
ma mal te morm hecat no, sej ni sile ... sam kakšne poste si bl kakšne pa manj zapomnm... odvisno od tega kdo se mi zdi bolj in kdo manj zanimiv
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:TOMCAT napisal/-a:micamaca napisal/-a:TOMCAT napisal/-a:Jaz sem ga kar fantu ukradla, ker se nisem spomnila ničesar pametnega!!
ma mal te morm hecat no, sej ni sile ... sam kakšne poste si bl kakšne pa manj zapomnm... odvisno od tega kdo se mi zdi bolj in kdo manj zanimiv
Ja valda, sej ni panike.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst sem pa mal obsedena na malo Kitty in od tu moj nick ...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
zakwa sm babygirl??..hm...hja no baby boi ne morm bit ne?zato sm pa baby girl....naughty girl mi je pa ze naughty grl spelala .....hihi sj se hecam
sicr pa me klicejo vevericka ampak to itq d ne morm dat pod nick...
sicr pa me klicejo vevericka ampak to itq d ne morm dat pod nick...
can you keep up
baby boy
baby boy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov