Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
pah,ko sem se registrirala se nisem mogla kej bl izvirnga spomt. prvo sem tela met sam pupa,ker mi je to všeč(blo),ko sem začeal primorsko obiskovat,sam pupa je že blo,pol sem pa dala pupica.20 pa,ker sem bla tolk stara,ko sem se registrirala(sej zdj bo kmal 22 ) drgač pa mi je že mal tečn tale nick,saj kaj čem,sej nekak se ga navajam drgač me pa kolega in fant kličeta suki-po filmski vlogi iz filma Rane.long story:)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Ker mi je s.j.parker všeč v vseh pogledih, obe sve zaljubljeni v čevlje z zelo visoko peto in še podoben stil oblačenja bi naj imele(pravijo drugi).Pa malo sem ji podobna
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Mene so pa usi bivši skos klical princeska pa frendi tud dostkrat in sm si za foro dala ta nick,ker se res nism ničesar spomnla...in mi je čist bedn pa tko samoušečno deluje sam zdej lih neb šla menat
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men je tut čist v glavo lih tist trenutek pršl....
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Mah moj je pa trenutni navdih. Sej zdej mi je tak mal čudn, sam takrat si nisem mislna, da bom sploh kej sodelovala na forumu. Pač tko no, velik in rada se smejim.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ko sem se prijavljala, sem bila brez idej. Pa sem tuhtala, kaj je najbolj v nasprotju z mojim karakterjem. Well, this is it. Ceprav se boljsa polovica ne strinja ravno in pravi, da sem zanj fatalna. Me zanima v kakem smislu.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
jaz pa zato ker imam rada hello kitty pa v življenu sem ful atomična v vseh pogledih iz tega izhaja Atomic Kitty
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
jaz sem pa že ne enem drugem forumu ogromo enih nickov hotla imet, pa kar sem napisala pri registraciji, je bilo zasedeno (ker nisem hotela številk zraven uporabit, ampak samo črke) in potem sem končno našla nick: malavila in sem se ga navadila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov