Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
*zaspanka* -ker je spanje moj najljubši hobi
Pa ravno na dan ko sem se registrirala sva se s prijateljem pogovarjala o vzdevkih in mi je rekel da bi mi ta najbolj pristajal:)
Pa ravno na dan ko sem se registrirala sva se s prijateljem pogovarjala o vzdevkih in mi je rekel da bi mi ta najbolj pristajal:)
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Jst velikokrat uporabljam nick Missy, tuki je bil pa že zaseden in ker se mi ni dal preveč razmišljat, sm samo še dodala miss... in vn je prišlo miss missy.
The key is, never stop doing what you love!
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ime mi je tjaša-zato potem tjaska..mau zafnano..trije a-ji pa zato,ker sm enkrat douuug nazaj šla na irc..in me je ene 6 prjatlou pozdravlo in vsi so naključno napisal tjaskaaa...s tremi a-ji pač..in potem sm si dala tjaska+aa in to je tko ostal:) tjaskaaa
Free your mind...
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Eni mate pa res zanimive nike in njihove pomene.
Jaz pa sem izpeljala svojega iz LILY - moja mucka in BOO iz risanke Pošasti iz omare, ko so eno malo punčko klicali boo in mi je bilo tako srčkano
Jaz pa sem izpeljala svojega iz LILY - moja mucka in BOO iz risanke Pošasti iz omare, ko so eno malo punčko klicali boo in mi je bilo tako srčkano
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Iz mojega imena. Ker me tako kličejo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
hmm.. zto k se rada cmokam pa sm kr iz tega izpeljala nick,mi nč ni pršlo prej na pamet..pol sm pa še c zamenala z č-jem in to je to
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jah, aloha Hawaii, simple as that Pa besedica poleg pozdrava pomen še lubezn... Js pa zalublena u Havaje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov