Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
jah ....škratk štunfk
well jst in moja bf sva nore na šfunfke (p ne tko wird )....pol sm p škratk...kr mi je sweet...in k sm bla učash dost mejhna..udei p zrasla:)
in tatatata--->~škratk štunfk~
well jst in moja bf sva nore na šfunfke (p ne tko wird )....pol sm p škratk...kr mi je sweet...in k sm bla učash dost mejhna..udei p zrasla:)
in tatatata--->~škratk štunfk~
umiram.</3
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Bageera napisal/-a:men ma tista- škratkštumfk tooooook dober nick... Prov najbolj od vseh mi je všeč
ooo...wiiii...kok sweeet...yap that*s me
umiram.</3
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Cukr je bila revija, za katero sem imela svoje prvo snemanje (še kot mladoletnica )... Ko sem se nekje prvič prijavljala, mi je pač padlo to ime na pamet, in ker se mi ne da v glavi držati več različnih vzdevkov, sem ga začela uporabljati tudi drugod ... Tej besedi sem pa dodala 8, ker je bil vzdevek že zaseden, poleg tega je pa 8 moja najljubša številka...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 05. Jan. 2007 2:09, skupaj popravljeno 2 krat.
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
marlynka=marlyn monroe,z diamanti=ker je mela rada diamante,jst jih mam pa v enih sončnih očalih
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xxxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 8:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest sem pa že napisala neki drugih imen v drugih forumih=) sploh sem pa nora na tazga smejkota pa še fuuuulll rada mam sonček. tko da...
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Jst sm pa brala eno knjigo (nic posebnega... se sploh ne spomnim naslova). Sam mi je blo marakeech ful simpaticno. Drugac ponavadi uporabljam drug nick... sam po tistem me ze dost ljudi pozna. Pa tuki gor je ena k ma dost podobnega. Pol sm pa rekla da bom kr marakeech.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov