Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
js bi mogla bi originalno Devil's Baby ne pa devil''s baby....sm enkrat praveč prtisnla, pa sej me ne moti. Mislim pa, da vam mojga nicka ni treba razlagat,ne? Sm Devil's Baby in more ways than one
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Hm... no ubistvu sm iskala nick za razredni forum in pol smo se neki zezal in mi je en predlagu nej bom smotka... pol sm postala tud tuki, sam men ni nevem kako vsec ta nick Drugod po netu uporabljam drug nick.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Mislim, da to vprašanje kar spada sem:
Full forumašev in forumašic ima zanimive, čudne in izvirne nicke. Za nekatere sploh nevem kako se jih izgovori pravilno. No, tako, tisti, ki imate nicke, ki se drugače izgovori kot pa piše, naj napiše pravilno izgovorjavo!
Full forumašev in forumašic ima zanimive, čudne in izvirne nicke. Za nekatere sploh nevem kako se jih izgovori pravilno. No, tako, tisti, ki imate nicke, ki se drugače izgovori kot pa piše, naj napiše pravilno izgovorjavo!
Don't worry, be happy!!!
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
men je pa kr tko na misel padu nick čmokica.. nism hotla met cmokica kr je to bol običajn p sm kr napisala čmokica aja pa tut rada se cmokam
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]