Kako ste se odločili za nickname?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Legally blonde = blondinka s Harvarda.. js sm pa zaenkrat blondinka z Bezigrada, ki bo sla mogoce na pravo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
legally blonde napisal/-a:Legally blonde = blondinka s Harvarda.. js sm pa zaenkrat blondinka z Bezigrada, ki bo sla mogoce na pravo
Uu, Bežigrajčanka.. .. Ker letnik pa si?
Moj nick pa še zmeri izhaja iz tega, ker sm bl mejhna = mikena. Dva i-ja pa zato, k je neki zaštekal..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
miikena napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Legally blonde = blondinka s Harvarda.. js sm pa zaenkrat blondinka z Bezigrada, ki bo sla mogoce na pravo
Uu, Bežigrajčanka.. .. Ker letnik pa si?
3.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
edn mojih najljubših komadov od slipknotov --> Vermilion pt.2 (sam sm mal skrajšala)
pa še to pomen ognjeno rdečo barvo, k je moja najljubša, itaq pa k sm besedo slišala prvič mi je bla všeč in sm jo pach uporabla za svoj nick
pa še to pomen ognjeno rdečo barvo, k je moja najljubša, itaq pa k sm besedo slišala prvič mi je bla všeč in sm jo pach uporabla za svoj nick
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
*~LUCIFER~* napisal/-a:dr_Brane napisal/-a:Dolga zgodba, .....
napisi plz
napiš no, da izvemo še mi!!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Pač ker sem pač ena ciber_girl.....V bistvu je ena zgodbica....
Enkrat smo bili s frendi na netu pa na eni klepetalnici, ko je en reku, da sem taka ciber_girl. Pa me je zanimalo zakaj.... Pa mi je povedal nekaj kar ne sem povedat nobenemu.....Sorry....
Enkrat smo bili s frendi na netu pa na eni klepetalnici, ko je en reku, da sem taka ciber_girl. Pa me je zanimalo zakaj.... Pa mi je povedal nekaj kar ne sem povedat nobenemu.....Sorry....
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
moj nick pa izhaja iz mojga imena Barbara, pa me itak vsi klicejo Barbi, pa se ful mi je vsec roza barva in so mi vcasih rekl da sm kot barbika tko da je pol nastal barbie_girl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov