Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
haley - srednje višine rjavolaska (ravni lasje) in curvy telesom ter lepo, srednje porjavelo kožo.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
haley napisal/-a:spice girl... Predstavljam si jo visoko tam nekje 165 cm, 55 kg, postavca ravno prava...Rjavi ravni lasje, malo daljši od ramen, modre oči. Mislim, da je bolj taka casual punca, ne izstopa preveč v oblačenju in make upu.
zadela si samo lase

Tammy_De- rokerka, temni, po možnosti črni lasje, dolgi, rjave oči, okrog 170cm
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
buubbika
Predstavljam si jo visoko nekje 175 cm, težko tam nekje med 50-55 kg. Mislem, da je ful seksi punca (verjetno je kriv avatar
), z oblinami na pravih mestih
Ima dolge rjave lase, rahlo nakodrane in rjave oči. Imam občutek, da je zmeraj ful lepo zrihtana, da se oblači bolj 'poslovno', nosi petke... Rada uporablja ličila. Ampak zna biti tudi čisto sproščena in gre ven iz hiše tudi v trenirki in brez ličil 

Predstavljam si jo visoko nekje 175 cm, težko tam nekje med 50-55 kg. Mislem, da je ful seksi punca (verjetno je kriv avatar

- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Dioniz: manjše postave- okrog 176cm, temni neurejeni lasje, zelene oči, mišičast 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Boa napisal/-a:matjazd
Hm.....visok tam nekje 185cm, kratki, temno rjavi lasje, rjave oči, mogoče očala?, ne debel in ne suh, taka mrga :![]()
stil oblečenja predvsem udoben, kavbojke, tshirt, občasno srajca in modni supergi.
Si še kar blizu

184 cm, kratki črni lasje, modre oči, očal nimam, v bistvu ne debel in ne suh - 85 kg, športne postave. Stil oblačenja ponavadi kavbojke in srajca, modni supergi ja.
Sem že v dvomih, če me poznaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov