Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Stripy si predstavljam 175cm visoka, krajši blond lasje, suha, b košarica, urejena, za volanom bmw-ja od tipa.
-
delusional - Cosmopsiho
ok. 165 cm, rjavi lasje, dobra rit in joški, še zmer pa te vidim za volanom bmw-ja od tipa.
-
delusional - Cosmopsiho
ja kaj a si velika al majhna? blond al črna?
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
donna. - prikupna rjavolaska s skrivnostnim nasmeškom, srednje rasti in suhljate postave. Falila?
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Kot bejbo, ki ne prebavlja blondink? (teoretično torej tudi mene) Sicer pa manjše rasti, temnolaska (ok, to je očitno ) in skulirana oseba, ki ne komplicira po nepotrebnem. Kako blizu sem?
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
Zeelo blizu, use si uganila razen tega o blondinkah, ne da jih ne prebavljam, ampak včasih si pa za kakšno smotano šjoro res rečm: mah nima smisla, itak je blond. hehe.
sejnorina je blondinka z normalnimi izjavami, dolgimi nogami in lepim nasmehom. Všeč so ti visoki, modrooki moški. sm kaj zadela?
sejnorina je blondinka z normalnimi izjavami, dolgimi nogami in lepim nasmehom. Všeč so ti visoki, modrooki moški. sm kaj zadela?
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Uff, dolgih nog žal nimam, ker sem minny and tinny. Prvo bo kar držalo, nasmeh bi pa tudi rekla, da je kar lep, če sodim po zobeh. Glede moških si pa mimo vstrelila. Moj ni visok, pa tudi modrook ni.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Malenkost nepismena (al pa samo površna - you decide) pa tud.senjorina napisal/-a:ker sem minny and tinny.
(a si pločevinasta? konzervirana? pohica? )
Vem, zoprne smo ene s tem vtikanjem v vsak faking zlog, sam (men) je lih v tem štos - ne se neki it, če ne veš kaj sploh počneš..
(kot tisti "waist" pred kratkim )
..in kaj ma preferenca o moških veze z zunanjim izgledom (kot modni dodatek, al kako? )?
-
hehe pa dober, da je mal bol zanimivo. se bom od zdaj naprej strogo držala tega kar piše.
Zadnjič spremenil Mrs. Wonka, dne 18. Sep. 2010 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov