Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ no tako nekako sem si te jaz predstavljala
+ pisane majce, široke hlače, sončna očala z belim okvirjem (:D) in fuul na izi
+ pisane majce, široke hlače, sončna očala z belim okvirjem (:D) in fuul na izi
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Skor, skor. Majo roza okvir
Zadnjič spremenil miikena, dne 19. Jul. 2010 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
renatka je visoka ene 160 cm, ma dolge rjave lase, rjave učke, fotogenično faco, lepe ustnice, je suhcena in ma kr malo mišic na rokah, če je treba koga na gobec.
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Delusional....
Barva las taka kot je dlaka od psička v profilu oz. lahko malo bolj na rdeče vleče , okol 170 višine, suhcena, oblači se čimbolj sproščeno (pa tko malo bolj rockersko/metalsko, ampak to samo malo), zna se postaviti sama zase, odrezava, briga jo kaj si drugi o njej mislijo
Barva las taka kot je dlaka od psička v profilu oz. lahko malo bolj na rdeče vleče , okol 170 višine, suhcena, oblači se čimbolj sproščeno (pa tko malo bolj rockersko/metalsko, ampak to samo malo), zna se postaviti sama zase, odrezava, briga jo kaj si drugi o njej mislijo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Stripy... si predstavljam kot eno Joan Jett varjanto Lasje bolj temni, srednje dolžine, enako temno rjave oči, zanimiv mejk ap ko gre ven, ampak ne kao crack-whore varjanta , sproščeno oblečena, nezafanano, mogoče mal nakita, ampak ne takega vsakdanjega bednega, predstavljam si kake široke zapestnice. Ne bled in ne skurjen ten, ampak lih prav človeški
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Barvo las si uganila, pa ten kože tud, stil tud, barvo učk si falila
Tearjerker... črni laski, bolj kratka frizurca s kakim frufrujem na stran al kej podobnga, odfukan samosvoj stil, oblečena bolj v temne barve, suhcena full, pa tm okol 170 velika. Bolj svetla polt. Pa nevem zakaj si te predstavlam s čikom
UG me je mal prehitela, bom pa še tebe, k mam cajt hehhe
UG- blond laski dolgi, modre učke, svetla polt, prikupen nasmeh, zgleda full mlada, čista koža brez napakic, stil oblačenja je preprost. Prijazna punčka v glavnem
Tearjerker... črni laski, bolj kratka frizurca s kakim frufrujem na stran al kej podobnga, odfukan samosvoj stil, oblečena bolj v temne barve, suhcena full, pa tm okol 170 velika. Bolj svetla polt. Pa nevem zakaj si te predstavlam s čikom
UG me je mal prehitela, bom pa še tebe, k mam cajt hehhe
UG- blond laski dolgi, modre učke, svetla polt, prikupen nasmeh, zgleda full mlada, čista koža brez napakic, stil oblačenja je preprost. Prijazna punčka v glavnem
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^ modre capri hlače
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
UG84 napisal/-a:Tearjerker - Temni lasje, bolj svetle polti, visoka, precej močan karakter, punca se ne pusti izzigravat Dodala bi še temna oblačila, bog ne daj kako belo barvo.
Kolk sem sfalila?
Lasje so temni ja, sam temno rdeči in ne črni/temnorjavi ali kaj podobnega. Bela barva je obvezna na praksi, pa tud za doma pridejo bele majce čist prav
@Stripy: suhcena full res nisem, ampak čist povprečna, na višino dodanih še 5cm, tud las nimam ne črnih, ne kratkih, ne s postrani frufrujem Čik, ja.... moj greh, že 2x sem odnehala, ampak vedno pristanem na istem (po lastni krivdi, ker mi je čik ful dober )
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Nesanico si predstavljam z dolgimi nogami, vitko, B košarica, svetlo rjavi do blond lasje,tanke ustnice, z resnim izrazom na faci in takim ustrežljivim nenapadalnim rahlo neodločnim obnašanjem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]