Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mejhna, široka, kratki blont lasje, štrleča ušesa, hipi-stil oblačenja..?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
gufika:
predstavljam si jo kot zelo lahkotno in svetlo osebo. Lahkotna oblačila, svetli lasje, velike oči in lepi zobki, svetla polt...po mojem zgleda ko neka švedinja
Verjetno je gibčna in fit!
predstavljam si jo kot zelo lahkotno in svetlo osebo. Lahkotna oblačila, svetli lasje, velike oči in lepi zobki, svetla polt...po mojem zgleda ko neka švedinja
Verjetno je gibčna in fit!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Positive vibration si predstavljam kot rahlo hipi osebo.Dolgi,ravni, rjavi lasje, modre oči, visoka, srednja postava.Oblači se lahkotno, ne nosi visokih pet.Ima rahlo zasanjan pogled in sproščeno držo
The world is as you are.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
bravo!
Razen višine (sem bolj pri tleh) bo vse držalo
No, pa na vsake kvatre se me da videt v petkah
Razen višine (sem bolj pri tleh) bo vse držalo
No, pa na vsake kvatre se me da videt v petkah
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
emanuela je res ko volk, vse nas prebere. positive vibration, tudi ti si bila kar uspešna. recimo.
ok, emanuela ..... oblači se v naravne barve, ima svoj edinstven stil, ki pa vseeno ne bije v oči. predstavljam si jo kot mirno in premišljeno osebo, ki veliko opazuje. temne oči in temni lasje, polt svetlejša. suha in visoka.
ok, emanuela ..... oblači se v naravne barve, ima svoj edinstven stil, ki pa vseeno ne bije v oči. predstavljam si jo kot mirno in premišljeno osebo, ki veliko opazuje. temne oči in temni lasje, polt svetlejša. suha in visoka.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
okoli 165, blontna s frizuro podobno kot ta v avatarju, dokaj suha pa oblači se dokaj modno a ne pretirava ala seks v mestu varianta
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
dioniz, mlačno.
okoli 185, rjavi kratki lasje, zelene oči, športna postava. oblačila modre, zelene, rjave, črne barve - vedno na izi, pač hlače in mikica. verjetno precej prijeten za pogledat. vedno za akcijo.
okoli 185, rjavi kratki lasje, zelene oči, športna postava. oblačila modre, zelene, rjave, črne barve - vedno na izi, pač hlače in mikica. verjetno precej prijeten za pogledat. vedno za akcijo.
As the shadow follows the body,
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
10 cm manjši žal ampak drugače pa še kr trofla seveda najbol s tem, da mam športno postavo pa da sem prijeten za pogledat tu ti manjka samo pridevnik "zelo"
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
goofy, hmm: suhcena, cirka 170cm, srednje dolgi kostanjevo rjavi lasje, lepe zelene oke. tak stajliš cool but classy stil. ma rajši večje (usnjene) torbe, da lahko kakšno knjigo not vtakne in jo nosi s sabo. neki tazga
pa v kolikor se po Lj prevaža s kolesom, ne z busi, je kolo tako mal starejše, ampak zrihtano (rdeče al pa modre barve, recimo).
(ne vem od kje mi to kolo)
pa v kolikor se po Lj prevaža s kolesom, ne z busi, je kolo tako mal starejše, ampak zrihtano (rdeče al pa modre barve, recimo).
(ne vem od kje mi to kolo)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Buubbi, blizu Pisana ja, stil tut, nakita mam bolj malo (verižco s srfkom okol vratu pa par stalnih usnjenih zapestnic na roki), chill is my specialty, nasmešek je pa ipak obvezen! Lasje pa oke prva varianta, s tem da je svetlo rjava trenutno bolj želja oz. v planu (sem se lih farbala in je bolj temna ven udarla), oke so pa rjavozelene. Laski ravni. Bi blo pa top met naravno mal bolj valovite, so mi všeč, sam se mi jih ne da kodrat al karkoli
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov