Kako si predstavljaš uporabnika vizualno??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Dioniz napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:jaz si ga predstavljam visokega, ?rnega, prili?no nabildanega..(ampak bi ga glede na dejstvo, da blizu živiva, kot takega že morala opazit ) (hec, seveda)
khm, how you doin?
http://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0
Ce si ti danes fural twingica od desetke mimo mb obcine in po tyrsevi, potem sem mela to v mislih ja.
Houd de wereld tegen
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
***Ally*** napisal/-a:^^ pobritega, močnejše postave, srednje višine in trenutno jokajočega zaradi Italije
če je 196cm srednja postava, naj ti bo, sem pa vesel, ker je italija izpadla, ker ni nobenega interista not! drugače pa imam manekensko postavo!
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Jochie napisal/-a:povabi ga na pir pa se boš lahko sama prepričala!
Mogoče ga bom pa res.
Debata teče tudi o tebi, zato si te bom poskušala namisliti, če se le da z najmanj vpliva prejšnjih opisov...
Jochie: 185 cm, 90 kg, športna postava z malo pirbauheca, tako kot Mahagonij oblečen športno elegantno, z morda večjim poudarkom na elegantno in modnimi dodatki. Brez očal, rjavih oči in rjavih kratkih las, ki na vrhu glave počasi delajo pristajalno stezo za muhe. Hoja samozavestna, vzravnana drža. Celoten vtis: sproščeno simpatičen.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Libido. napisal/-a:Tysia - majhna (okoli 165cm), dolge ravne rjave lase, rjave oči, očala, stil oblačenja .. hmmm kavbojke pa bluzice pa sandalčki (verjetno totalno sfalila )
Zadela si lase in očala. Pa kavbojke in sandalčke tudi kdaj nosim.
Libido: Jaz si tebe predstavljam z srednje dolgimi (do ramen) svetlo rjavimi ravnimi lasmi, zelenimi učkami, cca 170 cm, cca 62 kg, poleti pa najraje oblečeš pajkice v kombinacijami z raznimi tunikami in sandalčki . Zasanjan pogled v paktetu s prijazno punco.
Zabavna tale zadeva!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Fay...majhna svetlolaska, zelene ali modre očke.Je simpatična,normalne postave, njen stil oblačenja je casual.
Z barvami nerada izstopa.Z make upom se ne ubada ali pa ga nanese v minimalnih količinah.
SImpatična pač
Z barvami nerada izstopa.Z make upom se ne ubada ali pa ga nanese v minimalnih količinah.
SImpatična pač
The world is as you are.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ajča napisal/-a:160-165cm, suha, srednje dolge rjave lase, rjave oči
meni kolegi pravijo da furam Uršo Čepin (čeprav je meni ravno za njihovo mnenje, ampak nekje so že dobili povezavo..) (je pa res da sem mala ful)
Houd de wereld tegen
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Stripy napisal/-a:Ok Joško velik 196, manekenska postava (torej sem spadajo six packi, nabildane roke in podobne zadevščne), zabrit z rjavimi očmi!
Kok sem zadela?
v vsaki roki en sixpack laškega in posledica tega so nabildane roke!
ti pošljem sliko? zagotovo boš vzburjena!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov