Kako poimenovati frizerski salon?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sexy_back - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
Lep pozdrav. Potrebovala bi mal vaše pomoči. S prvim majem prjatlca odpira nov frizerski salon, a še ne ve kako bi ga poimenovala. Prosim za ideje, ki pa naj bodo čimbolj izvirne in take, da pritegnejo ljudi.
Hvala vsem skupi...
Hvala vsem skupi...

Blondes have more fun
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
"pri tresočise roki"
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Cut'n'go (nisem prepričana, vendar se mi zdi, da nekje že obstaja salon s takim imenom...)
Season's
Season's
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Frizerski salon RePeK 

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jagodni lasje (in vsi problemi izginejo)
Aja, pa mogoče bi opisala, kakšen bo salon po izgledu? Se lh na podlagi tega tud kak fajn primer imena dobi
Pa še to ... definitivno nej bo slovensko ime. Bo pomoje bolj pritegnilo kokr pa kakšno tuje ime, ker tega je skoz več, slovenska imena trgovin in salonov pa "izumirajo". Ne vem no, tako je moje mnenje.

Aja, pa mogoče bi opisala, kakšen bo salon po izgledu? Se lh na podlagi tega tud kak fajn primer imena dobi

Pa še to ... definitivno nej bo slovensko ime. Bo pomoje bolj pritegnilo kokr pa kakšno tuje ime, ker tega je skoz več, slovenska imena trgovin in salonov pa "izumirajo". Ne vem no, tako je moje mnenje.
- Gost
prinzessin napisal/-a:Cut'n'go (nisem prepričana, vendar se mi zdi, da nekje že obstaja salon s takim imenom...)
Season's
Ja, tako se imenuje frizerski salon v Mariboru.
Sicer pa so mi najbolj zgresena imena v stilu 'Frizerski salon Stanka/Jozica/Marjetka/vstavi poljubno osebno ime'.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov