Kako naj pomagam sestri?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
red_rose napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:nič dobila sem številko od nekega inštruktorja iz sežane in zdaj ga bom klicala, da se zmenimo... ker bom šla tudi jaz, moji sestri hočem biti v oporo in se z njo učiti... pomembno je, da vidi, da ji stojim ob strani v vsakem primeru
meni se pa zdi ta tvoja opora ze pretirana - z njo na instrukcije hodit? mogoce pa ravno zarad tega ne nardi ker ji vsi tolk ogromno pomagate, zakaj bi se ona sploh trudla...punca more sama ugotovit da bo neki treba nardit, in se ODLOCIT da bo nardila - potem si pa naj sama isce instruktorja - pri tem ji seveda lahko pomagas. ni pa treba razmisljati namesto nje in hodit z njo na instrukcije
ne razmišljam namesto nje... nikakor... hočem samo, da ve, da sem z njo, kot sem bila v vseh njenih težkih trenutkih... in poleg tega pa, jaz se ne branim učenja, če pomagam njej...
in ne, ne zdi se mi pretirano... zato, ker je pač moja sestra in jo imam najraje... lahko ji zaupam vse in vem, da me ne bo izdala. hkrati mi je sestra in najboljša prijateljica...
Selvedin&Mihaela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov