Kako gledate na orožje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
moj sosolc budala je prnesu u solo pistolo... in valda usem to pokazu... in ga je en zaspecu ravnatlnu.... in je biu na zagovoru, dobiu ukor za najhujso krsitev... se zdej nevemo kdo ga je povedu, ampak se mi zdi da je cist prov.... sola more bit varno mesto, ne pa da gres s strahom tja... pa se nasa gimnazija velja za zlo dobro in valda nemore ti tm en s pištolo.. mene je čist vrgl k sm pištolo vidla........
drgač sm glasvala da nism streljala, pa lažem, sam sm sam z unimi zračnimi pr starmu atu pa enkrat pr bivši sosedi, s tapravo pa ne...... pa tud nimam ene želje po tem še (zaenkrat)..... nasploh pa nism tok agresivna oseba da bi posegala po orozju
drgač sm glasvala da nism streljala, pa lažem, sam sm sam z unimi zračnimi pr starmu atu pa enkrat pr bivši sosedi, s tapravo pa ne...... pa tud nimam ene želje po tem še (zaenkrat)..... nasploh pa nism tok agresivna oseba da bi posegala po orozju
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
orožje---grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nikol ne bi streljala....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ne maram najbolj orožja, čeprav bi šla streljat včasih (ko sem jezna), vendar ne v živo tarčo (NIKOLI ), temveč v umetno....Drugače orožja ne bi imela doma, ker se lahko zgodi tragična nesreča.....
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
januška napisal/-a:jaz ga uporabljam samo službeno, kar pa zadevo orožje na ulicah, temu strfogo nasprotujem
odkar imam otroke ga niti več enkrat nisem prinesla domov, kajti otroci iščejo, dokler ne najdejo-in lahko je zelo žalostno
delaš pr polciji?
pa tko k je že missy rekla nasilje v šolah tut pr ns se hvaljo mulci stari 15let pa tja do 20let kok so pomembni če majo eno baretto v rokah
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
januška napisal/-a:jaz ga uporabljam samo službeno, kar pa zadevo orožje na ulicah, temu strfogo nasprotujem
odkar imam otroke ga niti več enkrat nisem prinesla domov, kajti otroci iščejo, dokler ne najdejo-in lahko je zelo žalostno
V kateri službi,pa delaš da uporabljaš orožje? Policija, varnost, detektivska dejavnost,....????
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je pa orožje kul, če se uporablja v prave namene in ga imajo v rokah pametni ljudje, ne pa da že vsak mulec skače s pištolo naokrog in strelja
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Že kakih 7,8 let strelam z zračno puško in morm rečt, da je kr fajn.. Sicer sm zdej že mal zgubila voljo, ampak ko strelaš se prou mal sprostiš in nevem..men je uredu
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Streljala sm do zdj sam z lokom, s pištolo še ne...
Orožje za samoobrambo za okol nost se mi zdi pa bol škodlivo kokr pa kej druzga, se mi zdi da je za to bol primern kkšn solzivc al pa kej...
Npr. en primer; da te en hoče npr. ponoč oropat pa da ti vn potegnš pol pištolo...to se lahko pol na konc konča še slabše kokr pa če nebi mel pištole s sabo...če ti jo ropar zruva iz rok al se pa med ruvanjem sprož...in tko lohka končaš mrtev, namest "samo" oropan...
Drgač so mi pa bolj ušeč hladna orožja, pa že dolg časa si želim met kkšno katano al pa neki podobnga, da bi jo mela u sobi za okras
Orožje za samoobrambo za okol nost se mi zdi pa bol škodlivo kokr pa kej druzga, se mi zdi da je za to bol primern kkšn solzivc al pa kej...
Npr. en primer; da te en hoče npr. ponoč oropat pa da ti vn potegnš pol pištolo...to se lahko pol na konc konča še slabše kokr pa če nebi mel pištole s sabo...če ti jo ropar zruva iz rok al se pa med ruvanjem sprož...in tko lohka končaš mrtev, namest "samo" oropan...
Drgač so mi pa bolj ušeč hladna orožja, pa že dolg časa si želim met kkšno katano al pa neki podobnga, da bi jo mela u sobi za okras
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
mi smo streljali z zračno puško v srednji šoli. izredno neprijetna izkušnja, morm rečt. drgač pa orožja ne prenesem. kakršnegakoli. recimo da je solzilec še sprejemljiv, ker pač ne morš ubit nobenga z njim. najhuje mi je blo, ko sem šla s sošolko pogledat kak zgleda njihov božič in je folk kr s pištolami streljal (v zrak). v roku 10 min sem se pobrala.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov