Kako daleč nazaj sega vaš spomin?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Najstarejši spomin je, ko sem bila stara dve leti in sem bila v bolnici za pusta maskirana in sem se po pajacu polila s sokom, joj sem kričala Se pa spomnim precej dogodkov iz vrtca, ko sem bila stara tam med tri in šest let. So pa vsi ti dogodki pozitivni, na srečo se ne spomnim niti enega negativnega dogodka.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Se spomnm kar nekaj dogodkov iz vrtca (ko sem bila približno stara 3 leta), no večinoma so bili to pretepi....pa seveda moj prvi šolski dan...pa še kar nekaj se jih najde.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Drugace imam zelo slab spomin... samo se pa spomnim ko je umrla prababica...takrat mi je bilo 6... Spomnim se tudi, da ko sem z atijem hodila v vrtec, sem vedno svojo roko imela (ker me je drzal za roko) v njegovem zepu Da mi je bilo toplo takrat mi je bilo ene 3-4
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
zelo daleč, ampak po vstrajnem učenju psihologije nisem več sigurna če so to privzeti spomini, al so res moji hmm. Se pa spomnim, da so starejši imeli družinsko srečanje v dnevni sobi, ko smo še živeli pri babici in sem jaz lezla iz "špampka" po spanju in imela precej težav z odpiranjem vrat, ki so bila sicer priprta, ampak so se odpirala proti meni. Pa kako so me bili vsi veseli, ko se mi je uspelo prikobacati do dnevne sobe. En tak hecen spomin se borim da bi bil res moj in da ne bi bile pobudnik morebitne fotografije iz tistega srečanja, ki tudi obstajajo
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
Moj najstarejši spomin sega tam nekje k štirim letom, ko sem imela predstavo, da je Mateja Svet močna kot svet in sem svojim sovrčanom nabijala da je moja sestra in da če pride se z mazinčkom dotakne vrca in se podre. Pozimi smo jedel sneg, visel ob ograji vrtca in čakal, da se moja "sestra" Mateja Svet primaje mimo, pa se nikol ni. Je bla pač zaposlena jebi ga.
POl se pa spomnm kako leto kasneje soseda Jakata, ki je mel več barbik kot jaz in sva bla lubček in lubica in enkrat je mat neki pizdila in sem mu rekla: Jaka ti pa nauš tok grd do najinih otrok a ne.
Ah mam neki spominov ja.
POl se pa spomnm kako leto kasneje soseda Jakata, ki je mel več barbik kot jaz in sva bla lubček in lubica in enkrat je mat neki pizdila in sem mu rekla: Jaka ti pa nauš tok grd do najinih otrok a ne.
Ah mam neki spominov ja.
pa pa
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
Uf jaz se spomnim sem pa tja kakšne dogodke, drugače imam pa bolj slab spomin. Najbolj se spomnim iz otroštva, ko sem padala iz topogana na glavo - ne vem kako mi je to uspelo, ne? In pol me je dedek peljlal na urgenco in da sem bila tam zelo pridna, ko so mi šivali obrv. Pa še kake malenkosti. Drugače se pa včasih ne spomnem, kaj sem počela 3 dni nazaj. Groza!!
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Mark napisal/-a:Ja točno jaz se tudi par stvari spomnim iz vrtca...Vem, ko smo se učili pisat in se je dobil posebaj taki zvezek in jaz sem veselo risal tiste vijuge. Ful se mi je dopadla črka C (mala pisana), ker me je spominjala na morske valove
He,he, ta je pa dobra
Jaz se tudi spomnem male šole...nastopov, igranja, malicanja-imeli smo eno fujjj pašteto, bljah, zelenjavna je bila, pa sem vedno pojedla samo skorjo, ker ni bila namazana, drugo sem pa pustila
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
js se življenja tko res dobr spomnem od tretjega leta (mam namreč dober spomin in se spomnem detajlov).pred tretjim letom pa se ničesar ne spomnem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov