Kako daleč nazaj sega vaš spomin?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Moj spomin je kot rešeto. Skoraj nič se ne spomnim. Tudi stvari iz bližnje prihodnosti pozabljam. Razen, če niso fotografirane.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz se pa spomnim enega nastopa v vrtcu, ko smo nekaj na vlko plesali in peli ... stara sem bla okol 5 let...pa papagaja pikija ki je bil pri babici, ko sem bla stara hum...tut nekje okol 5 let mogoce kako leto manj! spomnim se tut ful stvari iz osnovne sole...pa iz srednje itak..
mam kr dober spomin,sam samo kar se tice dogodkov..ful hitro pozabim recimo kar mi kdo rece, naroci ...

mam kr dober spomin,sam samo kar se tice dogodkov..ful hitro pozabim recimo kar mi kdo rece, naroci ...

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst se spomnim, kako sm se v domu ostarelih, kjer smo obisovali dedka, vozila gor pa dol z dvigalom
Stara sm bla ene 4 leta men se zdi, lohk pa še mal manj.

HASTA LUEGO
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
jas se fuuul veliko spomnim...se še prav spomnim ko mi je kdaj mama kaj smešnega rekla ali pa jas njej pa sem bila stara komaj kakšno leto...sam to je bol redko...
drugače se pa res kar veliko spomnim 

I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz se tudi kar dosti spomnim. Ene par dogodkov iz morja, ko sem bil star par let. Pa, ko sem bil star 3 leta in kazal tiste tri prste
Pol en čas nič, nato pa zopet prvega šolskega dneva, ko mi je blo ful nerodno stopit v klas (samo sem se kr hitro navado, sedel pa sem zraven ene punce...) 

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja točno jaz se tudi par stvari spomnim iz vrtca...Vem, ko smo se učili pisat in se je dobil posebaj taki zvezek in jaz sem veselo risal tiste vijuge. Ful se mi je dopadla črka C (mala pisana), ker me je spominjala na morske valove 

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Zadnje čase opažam, da imam vedno slabši spomin ...
Čeprav se pa spomnim veeeliko stvari iz vrtca in iz obdobja zgodnjega otroštva ...
Npr. ko sem si v vtrcu presekala ustnico (ja, ženska pamet
), pa ko sta mi soseda pripravila presenečenja za 6. rojstni dan, spomnim se tudi, ko sem kot majhna punčka -> nekje 3-4 leta vsak dan hodila v našo imenitno slaščičarno Diana z babico na slaščice
, ko sem se slikala v vrtcu - zelo majhna, pa nekaj malega se spomnim, ko sem se na igrišču enega vrtca igrala z mamico, ko sva obe bili še zeeelooo mladi - jaz 2 leti, ona pa 24 let ... Kje so tisti časi?
Hmmm ... če se kaj še spomnim, itak da napišem ...

Čeprav se pa spomnim veeeliko stvari iz vrtca in iz obdobja zgodnjega otroštva ...
Npr. ko sem si v vtrcu presekala ustnico (ja, ženska pamet

Hmmm ... če se kaj še spomnim, itak da napišem ...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov