kaj vas najbolj sprosti??

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a svetlana5 » 18. Maj. 2009 19:41

dobra knjiga
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 18. Maj. 2009 19:48

najbolj me sprostijo dejavnosti, pri katerih sm primorana razmisljat samo na eno stvar in pozabim na vse drugo...tako se naprimer ob nekih hudih problemih nebi ravno sprostila ob vroci kopeli..ker bi ravno takrat full razmisljala o vsem...medtem ko pa ce ni nobenga problema pa nc, pa je valjda kopel tut sproscujoca :)

torej, ko mam polno glavo me najbolj sprosti sport. tisti ki je trenutno pri meni aktualen - sem jih ze nekaj zamenjala...trening me popolnoma sprosti, ker razmisljam samo o tem kar treniram, o gibanju, o tehnikah...in nimam casa mislit na kaj drugega
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Maj. 2009 7:17

Mene najbolj sprosti potepanje po neznanih krajih v sončnem vremenu in z vetrcem v laseh. :) Se počutim svobodno in živo, prav baterije mi napolni. :P
Uporabniški avatar
Adelisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Adelisa » 19. Maj. 2009 11:54

Mene pa sprostijo različne stvari..pogovor s kolegico, pohajkovanje po mestu, sprehod po gozdu, branje dobre knjige..drugače pa mi vedno pomaga šport, tako, da ko imam polno glavo vsega in hočem o vsem skupaj malo premisliti ali pa vse skupaj odklopiti grem sam teč al pa na rolarje in priznam, da se počutim dost bolje.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Maj. 2009 17:08

sonce v povezavi s parkom jointom in kakim pivom.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 19. Maj. 2009 17:10

masaža
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Maj. 2009 17:13

Mene nobena stvar ne sprosti, kadar mi kakšna obveznost nad glavo visi. Takrat imam prav slabo vest, če "čas zapravljam" na kofetih, z gledanjem serij, šopingom,...
Se pa recimo med izpiti sproščam s kovanjem načrtov za poizpitno obdobje, ko si že na poti domov s faksa privoščim šoping, doma vsaj 5 epizod mojih naljubših nadaljevank, zvečer se pa zakadim v družbi prijateljev in pridem domov zjutraj. Idealen dan :) .... in samo še en mesec oddaljen :)
Uporabniški avatar
Lainy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lainy » 19. Maj. 2009 21:18

Pregrešno dober (moj) kakav s smetano:cool: , ki si ga nardim premalkrat :( ko ga pijem res pozabim na vse in dobim neverjeten nasmešek tak široook :D

jutranje kolesarjenje, ko večina folka še spi, pred mano in za mano pa nobenega sitneža. ko je še tisti prijeten hlad, ko zapiha vetrček in me grejejo prvi žarki-takrat se počutim tako svobodno in samo(v dobrem smislu) :)

redki pogovori s še redkejšimi osebami, ki sevajo res ogromno pozitivne energije in je zato zaradi njih dan lepši in vsaka zamisel mogoča in dovoljena

tistih par uric na teden, ki jih čakam ko nora, ko sem samcata doma in ko se mi vsa izgubljena energija povrne

frasier :D

določeni komadi :)

in pa še kaj :)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 19. Maj. 2009 22:02

Obvezni jutranji čajček, kadar ga lahk spijem ob čekiranju časopisa, brez kakršnekoli naglice, banjanje v zatemnjeni kopalnci s chillout musko in prižgano svečko, ki segreva eterično olje z vonjem čokolade :hearts:, dobra masaža, uživanje ob kšni dobri bukvi, čekiranje fotk/potopisnih člankov/reportaž o raznih lepih oddaljenih krajih ali surfarjenjih po najbl hudih otočkih (lihkar pogledala Surfari z Balija, aah), fajn muska (ala Radiohead, Air ...), poležavanje zuni na travci&sončku, endless zasanjane debatke o tem, kaj vse bomo nekoč sprobal, vidl, kam je še vse treba it, lagane šetke po mestu s sveže zmiksanim smoothijem v roki, visenje ob morju na kšni skalci in opazvanje sončka, kako tone v vodo. Po drugi strani se pa totalno izživim in sprostim energijo s športanjem - tek zuni po moji potki bogu izza nogu, bordanje, kepanje, metanje u valove in prebijanje do vala, na kerga se bom (upam da uspešno) skobacala :), pa norenje ob muski (dobr, da žvim v bajti .. nabit Paradise city, se dreeet in skakat .. dbest).
Zadnjič spremenil miikena, dne 19. Maj. 2009 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 19. Maj. 2009 22:03

še vedno ena in edina, moja ina :runningdog:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 21. Maj. 2009 17:02

crtanje :oops:
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 21. Maj. 2009 20:29

poležavanje na soncu, glasba, sprehod s psom..
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 22. Maj. 2009 15:23

današnja ugotovitev - vožnja z avtom (pod pogojem da mam CD s komadi k mi dvignejo energijo :tanz: in da je čim manj norceu na cesti :D )
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 22. Maj. 2009 15:59

Mene ful sprosti ko greva s kolegico tečt in ji lahko medtem mal pojamram in ona meni :D oz. tud ko sama laufam..
Kafe s kolegicami, vedno pomaga.
Ribarjenje, po novem :)
In pa definitivno morjeee :razz:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Avg. 2009 22:52

* alkohol&plesanje na kakem dvignjenem prostoru celo noč
* dobra komedija

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov