kaj vas najbolj sprosti??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
- kavica/maratonski tel pogovor z bf
- brutaln trening, kjer se vsaj uro ali dve ukvarjam s tem kako preživet, ne pa s svojimi trenutnimi problemi. Pol sm pa itak tok utrujena, da se mi ne lub več bedarij premlevat.
- kaka dobra tortica, čokolada in ostal sladk junk ali kaka dobra večerja - i'm a foodie
- pospravlanje z ipodom v ušesih kdr sm sama doma, da se lahko derm zravn - čeprov mam od posluha sam sluh.
- brutaln trening, kjer se vsaj uro ali dve ukvarjam s tem kako preživet, ne pa s svojimi trenutnimi problemi. Pol sm pa itak tok utrujena, da se mi ne lub več bedarij premlevat.
- kaka dobra tortica, čokolada in ostal sladk junk ali kaka dobra večerja - i'm a foodie
- pospravlanje z ipodom v ušesih kdr sm sama doma, da se lahko derm zravn - čeprov mam od posluha sam sluh.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ni ga čez res kvaliteten spanec
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Smeh do solz, vroč tuš, sprehod po mestu s slušalkami v ušesih, risanje, kak dober koncert za dušo, nočna vožnja z avtom...
.. včasih pa me prime tudi čistit, pospravljat, sortirat drobnarijo.. izklopiš možgane, pa še kej koristnega nardiš
.. včasih pa me prime tudi čistit, pospravljat, sortirat drobnarijo.. izklopiš možgane, pa še kej koristnega nardiš
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Najbolj se sprostim, ko sem v svoji sobi, dam zvočnike na glas (sam ne tak, da cela ulica ve, kaj poslušam), zraven si prepevam in plešem ... ko sem pod stresom, mi to najbolj pomaga.
Pomiri pa me tudi kakšna dobra knjiga
Pomiri pa me tudi kakšna dobra knjiga
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
purple_rain napisal/-a:ni ga čez res kvaliteten spanec
Word!
Pri meni je enako, v trenutkih ko nič druga ne pomaga, je tist res dober, kvaliteten spanec, ko te noben ne zmoti res najvrednejša stvar. Aaaahhh, mi je kr spaje zadišal
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Plavanje v bazenu.. Sicer ne prakticiram več, ker ga ne treniram več
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani