kaj vas najbolj sprosti??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
tuš, čvek s folkom preko msnja, moj best vibrajoči prijatelj in crkljanje z mojimi mucami.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Najbolj me sprosti objem mojega dragega. Pa laufanje s kosilnico po zelenici, igračkanje s psom ali konjem,... Pa vedno bolj opažam, da tudi kadar pomagam očetu pri (khm) šraufanju pozabim na vse ostalo. To mi je npr. pasalo včeraj, ko sem prišla po parih dneh domov in je glih rabu pomoč.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
najbolj me sprosti, če pride moj k meni in pol je kar je.
Selvedin&Mihaela
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
sprehod, kofetkanje (ampak samo z osebam ki niso težke za prenašat oziroma mi ne jemlejo energijo s svojimi nepomembnimi težavami in jamranjem za brezveze )
Če bi pa imela možnost živet v nekem obmorskem mestu, bi me pa po vsej vrjetnosti pomiral morje
Če bi pa imela možnost živet v nekem obmorskem mestu, bi me pa po vsej vrjetnosti pomiral morje
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
kiny napisal/-a:kofetkanje (ampak samo z osebam ki niso težke za prenašat oziroma mi ne jemlejo energijo s svojimi nepomembnimi težavami in jamranjem za brezveze )
D
yes in k mi ne morijo o smislu življenja in globokih temah..edin pač če so problemi k so pa res problemi,pa se ne smijlo sammu sebi..pa nasploh da so zanimivi, na izi, gobčni aj lajk
plesanje pooozno v noč
plesanje po sobi, kuhnji, kerkoli od muski no stress, show me love, pa take kr strgaaaa se miiiii
nasploh plesanje, sploh na morju al pa diskaču z mojimi bejbami, ker si res nardimo žur do jaja
da mam cajt zase, da grem sama po šopingu, sama jest, sama na bus -ampk to tko parkrat na mesec..pol pa že hočm d ase mi kdo pridruž kasnej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov