kaj vas najbolj sprosti??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
HAHAH nmj
Dodajam: Voznja z vlakom, sploh ce si sam.
Dodajam: Voznja z vlakom, sploh ce si sam.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^jaz pa sem se je odvadila in pogrešam svoje vožnje s svojim avtom. Damn you, vinjeta (na vlaku na žalost naletim na čudake. Vedno.)
Hm...sprošča me branje na topli krušni peči, sredi ničesar, z meter debelo snežno odejo.
Hm...sprošča me branje na topli krušni peči, sredi ničesar, z meter debelo snežno odejo.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 25. Feb. 2013 19:38, skupaj popravljeno 2 krat.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- ko se odločiš da boš nekaj jedel, in si zamisliš: dunajc s pomfrijem, priloga sta majoneza in kečap, zraven pijem ledeni čaj in gledam nov del priljubljene serije. In potem se zajebavaš da narediš da bo točno tako, in potem ti rata in si zelo zadovoljen.
- ful me sprosti ko igram Fifo Carrer mode, in poskušam z čim manj denarja sestaviti dobro mlado ekipo, ki mi bo čez kakšni 2 sezoni zrastla v odlično ekipo, in bodo igralci postali 20x več vredni. Sliši se blesavo, ampak je fajn.
- ko si nekje in se ti v slušalkah začne vrteti nek komad, ki točno paše tistemu trenutku in potem ga replayaš 20x.
- ko se nekje začne vrteti pesem ko si ne moreš pomagati da s peto ne bi tolkel na ritem bobnov, ali pozibaval rame in zraven pel.
- petje pesmi Little red Corvette od Princa, pa ples na Dancing with myself v sobi.
- orgazem, ko ga dobiš in daš
- ful me sprosti ko igram Fifo Carrer mode, in poskušam z čim manj denarja sestaviti dobro mlado ekipo, ki mi bo čez kakšni 2 sezoni zrastla v odlično ekipo, in bodo igralci postali 20x več vredni. Sliši se blesavo, ampak je fajn.
- ko si nekje in se ti v slušalkah začne vrteti nek komad, ki točno paše tistemu trenutku in potem ga replayaš 20x.
- ko se nekje začne vrteti pesem ko si ne moreš pomagati da s peto ne bi tolkel na ritem bobnov, ali pozibaval rame in zraven pel.
- petje pesmi Little red Corvette od Princa, pa ples na Dancing with myself v sobi.
- orgazem, ko ga dobiš in daš
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Noben tega ne napiše....
Ko te prime na No.2 in greš na wc, in je vse super....ni nobenih izrazov kot pri dviganju uteži, ravno prav.
Makes me smile.
Ko te prime na No.2 in greš na wc, in je vse super....ni nobenih izrazov kot pri dviganju uteži, ravno prav.
Makes me smile.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 165 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov