kaj te je danes osrečilo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
To zimo sem drugič zgubil kapo. Ful nerad zgubljam stvari, nekoč sem skorajda nagonsko pozabljal dežnike, letos sem eno kapo že zgubil, ker mi je padla iz preveč natlačenega žepa jakne.
Ta je bila tokrat druga.
To me kar ziritira, čeprav kapa ni vredna 5 EUR, niti všeč mi ni. To kapo sem to zimo že enkrat pred tem pozabil (oz. v naglici pakiranja je nisem našel) doma pri starših in so mi jo k sreči, ko smo se naslednjič dobili, našli in vrnili.
Ker nisem vedel kje je kapa, sem se ustavil v lokalu v katerega sem tisto jutro šel na kavo, čeprav se mi je že mudilo na službeno pot. Seveda natakar ni vedel nič o moji kapi, niti ni bil toliko pozoren, da bi vedel, da sem jo to jutro nosil.
In danes, ko grem po bloku dol, je vržena - ta moja kapa - v neko zemljo pred stopnicami
Jeeej, ful mi je to polepšalo dan
(nerad zgubljam stvari, četudi niso vredne nič)
Verjetno mi je padla nekje v okolici bloka, pa mi jo je nekdo "našel" in "vrnil". Kako lepo in pozorno

Ta je bila tokrat druga.

To me kar ziritira, čeprav kapa ni vredna 5 EUR, niti všeč mi ni. To kapo sem to zimo že enkrat pred tem pozabil (oz. v naglici pakiranja je nisem našel) doma pri starših in so mi jo k sreči, ko smo se naslednjič dobili, našli in vrnili.
Ker nisem vedel kje je kapa, sem se ustavil v lokalu v katerega sem tisto jutro šel na kavo, čeprav se mi je že mudilo na službeno pot. Seveda natakar ni vedel nič o moji kapi, niti ni bil toliko pozoren, da bi vedel, da sem jo to jutro nosil.
In danes, ko grem po bloku dol, je vržena - ta moja kapa - v neko zemljo pred stopnicami

Jeeej, ful mi je to polepšalo dan

(nerad zgubljam stvari, četudi niso vredne nič)
Verjetno mi je padla nekje v okolici bloka, pa mi jo je nekdo "našel" in "vrnil". Kako lepo in pozorno

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]