Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ponavadi si za dušo kupm kkšno malenkost... kkšno svečko, skodelco, včasih čokolado... če mam pa kej več dinarčkou si pa kkšn pulovrček, al pa naikt
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
hmm..za dušo sigurno kako lepo šikano cute cotko, pa tut kj od kozmetike...če pa že res niam keša za nevm kak big šoping pol pa tut 100% kake svečke vseh vrst pa itk d ne pozabm cosmota ;P to je pa že tradicija
¤Hi.EaT Me *=)¤
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz sm uceri kupla eno karo mini kiklco, z enimi rjavimi usnenimi detajli gor, pa crno jopco z z zlatim napisom,
dans pa plascek puhast do kolen z mucko na kapuci in crn spodn del trenirke... tak mehk...
dans pa plascek puhast do kolen z mucko na kapuci in crn spodn del trenirke... tak mehk...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
cateyes - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2005
Vsak mesec ziher pet stvari! Kake cunje, modni dodatek. ampak pol mam pa slabo vest.
Kr naprej lažem doma o cenah. Ker moja mama al pa fant ful pizdita za vsako malenkost k si jo kupim. Stvari včasih skrijem v avto pol pa k vsi spijo prvlečem gor v sobo, drug dan se pa delam, ko me ker vpraša, če mam spet novo stvar,rečem da ne, da to mam pa že ful dolg, al pa rečem ja in da je blo smešn pocen. A še ma kera podoben problem al sam jst?
PA TO JE VSE ZA DUŠO, ZAKVA TEGA NE RAZUMEJO!
Kr naprej lažem doma o cenah. Ker moja mama al pa fant ful pizdita za vsako malenkost k si jo kupim. Stvari včasih skrijem v avto pol pa k vsi spijo prvlečem gor v sobo, drug dan se pa delam, ko me ker vpraša, če mam spet novo stvar,rečem da ne, da to mam pa že ful dolg, al pa rečem ja in da je blo smešn pocen. A še ma kera podoben problem al sam jst?
PA TO JE VSE ZA DUŠO, ZAKVA TEGA NE RAZUMEJO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov