Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Čist odvisno od stanja v denarnici. Lahko je to samo kaka čokoladka, svečka ali pa kej od essence, lahko pa bolj konkretnega npr. kaka torbica, kos oblačila. Odvisno tud blizu katere trgovine sem v momentu, ko moja duša zahrepeni po nečem
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Tammy_De napisal/-a:raznorazne pi***rije, ki jih ne rabim. Od bižuterije do torbic, sončnih očal, make-upa in drugih modnih dodatkov.
točno to, kar je tammy napisala. poudarek na pi***rije in ne rabim
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
čevlje, knjige, dodatke za v lase, čokoladne navihančke.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Revell ali Italeri ali Emek... Ko pa vsa naršena hodim okoli, ker nikjer ne dobim pametne makete ali pa dobim makete v malem merilu, pa grem v baby trgovino, kjer si kupim že narejeno tovorno vozilo, tam . Trenutno sem v brutalnem iskanju Scanie R 730 z heavy duty trailerco.
Imaš tudi ti podobne hobije oz. sproščujoče nakupe v tem stilu ?
Imaš tudi ti podobne hobije oz. sproščujoče nakupe v tem stilu ?
-
Cadillac - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2010
- Kraj: sincity
Odvisno od tega, kaj si v trenutku zaželim. No danes sem si kupila Milkin kapučino nekaj časa nazaj pa neke zapestnice v H&M kao neke perlice... Dostikrat kakšno tako bedarijico, čeprav se nazaj držim ker vem da gre potem za takšne stvari v končnem seštevku ful denarja
*mwa*
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Chio paprika, zeleno pivo, perilo. Če sem fejst jezna pa še kak večji kos obleke.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Kake pisarniške pripomočke, čist sn blesava na špiralne zvezke s trdim platnicim, navadne HB svinčnike, markerje, barvice.... Zadnja moja pridobitev je nadvse awesome and hardcore električni šilček.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
barvice, pisane kuverte, kšn eksotičen papir, turkizne perle... če je res slab dan pa novo zeleno cimro za na okensko polico, nove lagerje, črne žeblje...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
kitaro,rock majice,čokoladni milkshake,posterje (tiste tavelike),stvari za šport,kino vstopnice,smoki Smoki (ubijal bi za to stvar)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov