Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
cosmota konec vsakega meseca (in ga potem preberem v eni sapi, ponavadi na letalu...in takrat let res hitro mine). to je res za dušo, poleg nakupa sploh tisti 2h branja in delanja wishliste za naprej
če se počutim grdo in rabim egobust, si kupim kake sexy spodnje hlačke ali pa štrumpantle...
če je pa huda kriza in gre že par dni vse narobe pridejo pa na vrsto petke (ki jih potem skoraj nikoli ne obujem...) in torbice.
če se počutim grdo in rabim egobust, si kupim kake sexy spodnje hlačke ali pa štrumpantle...
če je pa huda kriza in gre že par dni vse narobe pridejo pa na vrsto petke (ki jih potem skoraj nikoli ne obujem...) in torbice.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Ponavadi kakšno maslo/mleko za telo, lotion, maskaro... Ali lak za nohte, dišečo svečko (še en frik na to, da vse diši), redkeje si za nagrado kupim oblačilce, ker bi bilo to potem preveč denarja (se namreč kar dostikrat nagradim, why not).
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
zadnje cajte sm obsedena z eyelinerji in laki za nohte
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
nekaj estetskega ... vogue, moleskine, kraš ledene kocke (resno, najlepši dizajn za čokoladke ever), lak za nohte v modnem odtenku, trakec za lase v h&m-u, kosilo v kitajski restavraciji ...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Trixie-bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2009
Lakcee (zadnje čase kar mal prepogosto ), glose, včasih kakšen kos nakita
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
Uf, zadnje čase kkšno ličilo. Če je hudo, grem s par evri v drogerijo pa si kupim magar eyeliner od essence (ki so za svojo ceno po mojem mnenju presenetljivo dobri) ali pa masko za obraz.
Drugače pa kaj za oblečt, petke (potem doma ugotovim da s tok visokimi petami še ne znam ravno najbolje hodit ), tko.
Drugače pa kaj za oblečt, petke (potem doma ugotovim da s tok visokimi petami še ne znam ravno najbolje hodit ), tko.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Knjigo. Šalco za kavo/čaj. Moleskine. Kakšno barvno kulico. 100 g čaja ali kave. Čokolado. Vstopnico za film/koncert. Kakšno malenkost na potovanjih.
Ali pa za koga kakšno malenkost, ker mi veliko pomeni, da koga razveselim.
Danes sem dobila tetino Max Mara krilo, ki ga bom dala predelat. Definitivno za dušo.
Ali pa za koga kakšno malenkost, ker mi veliko pomeni, da koga razveselim.
Danes sem dobila tetino Max Mara krilo, ki ga bom dala predelat. Definitivno za dušo.
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov