Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- black rainbow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2010
Najpogosteje oblačila... npr prejšnji mesec sem si kupila malo črno oblekico
I can’t imagine how awful that must feel. Being normal? Ugh.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
ponavadi škatlico cigaretov, potem kakšna poceni ličila da me ni strah da bi mi nekega jutra vsega zmanjkalo...rada pa kupujem kakšne manjše zvezke z trdnimi platnicami npr. od Agathe Ruiz De La Prada so mi zelo všeč taki kičasti zvezki potem pa jih postavim v omaro in mi vedno polepšajo dan ko jih vidim...mogoče kakšen parfum ali pa kakšno novo torbico,denarnico.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Kakšno majčko, čokoladico, napolitanke, ... manjše stvari
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
čist odvisno .. kakšno revijo, sladkarije, kakšno ličilo ali tuš gel, dostikrat tudi kakšno srečko in mi je pol tak fajn premaz dol čohat ))
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js grem pa v Prometeja alpa Antusa in si kupm kak paketek novih perlic, kroglic, žičk in tega materiala... in pol sama doma ustvarjam razne uhančke in zapestnice.
Drugač pa tud kake mini kjut čokoladice iz Cukrčka in takih čokoladnic, kakšne luškane spodnjice, alpa tud knjigo (kako tako uizi, za sprostit in nasmejat se, poceni žepno izdajo seveda).
Drugač pa tud kake mini kjut čokoladice iz Cukrčka in takih čokoladnic, kakšne luškane spodnjice, alpa tud knjigo (kako tako uizi, za sprostit in nasmejat se, poceni žepno izdajo seveda).
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
-sexy spodnje perilo
-senčke za oči
-kapučino s čokoladnimi koščki Milka
-dišeče mleko za telo
-ko je kriza pa kak Diorjev parfum ali čevlje
-senčke za oči
-kapučino s čokoladnimi koščki Milka
-dišeče mleko za telo
-ko je kriza pa kak Diorjev parfum ali čevlje
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V bistvu je vse kar si kupim za dušo glede na to, da nič ni pač "nujno" imet (izvzetih par majic, kakšne hlače, čevlji, itd...da ni treba lih nag po svetu hodit).
Najpogosteje pa laki za nohte, oblekce, majčke (včasih so bile sp. hlače in štumfi, pa je število obeh že precej čez 100 in sem se ustavla )
Najpogosteje pa laki za nohte, oblekce, majčke (včasih so bile sp. hlače in štumfi, pa je število obeh že precej čez 100 in sem se ustavla )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov