Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Kako dobro knjigo al pa cd (ful preredko), kšno fajn revijo (ala Popotnik, National geographic. predvsem popotniške zadeve), zadnje čase si neki obsesivno tamičkene in poceni lakce za nohte kupujem. Pa zadevce za sobo polepšat - od raznih dišavic, zen zadevc, fajn blazin, zdej eno sliko kupujem lih ... pa kdaj tut kšne čaje, kšno mmmm čokolado. Pa dokler je bil še Babo odprt, sem si za polepšat dan med sprehodom ob Ljubljanci kdaj-pa-kdaj skočila tja po kak dobr smoothie.
Un Juicebar na Slovenski mi pa ni tolk všeč, tko da posledično zdej tut smoothije manj konzumiram.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ko sem bla majhna oz. mlajša (tam okoli 12 let), so bli to razni kuliji in blokci - pa seveda knjige in revije
Takrat namreč še nisem bla mahnjena na obleke in modne dodatke, sm pa bla obsedena s papirnicami in knjigarnami. Tko da blokci s čudovitimi platnicami, puščice, tisti velikanski debeli Nici kuliji in markerji, obeski ... ^^ Sploh ne vem, kam sm vse to dala
Danes me nakup dobre knjige še vedno spravi v ful dobro voljo, čeprov se to zgodi precej bolj redko kot takrat. Revije prav tako še kar kupujem za dušo, samo da sta Smrklje, Lorde ipd. nadomestila Cosmo + Joy
Od ostalega pa ... kaj pa vem. Največkrat kupim oblačila, kar je pa itak mehanično in mi ne prinaša ravno posebnega užitka, ker sem tko al tko navajena, da "morm" met nov kos vsaj vsak mesec. 

Danes me nakup dobre knjige še vedno spravi v ful dobro voljo, čeprov se to zgodi precej bolj redko kot takrat. Revije prav tako še kar kupujem za dušo, samo da sta Smrklje, Lorde ipd. nadomestila Cosmo + Joy

Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Ice_cofee napisal/-a:Ko sem bla majhna oz. mlajša (tam okoli 12 let), so bli to razni kuliji in blokci - pa seveda knjige in revijeTakrat namreč še nisem bla mahnjena na obleke in modne dodatke, sm pa bla obsedena s papirnicami in knjigarnami. Tko da blokci s čudovitimi platnicami, puščice, tisti velikanski debeli Nici kuliji in markerji, obeski ... ^^ Sploh ne vem, kam sm vse to dala
![]()
Ah, kot da bi sama napisala

In še vedno se nisem popolnoma znebila te razvade, na primer zvezke še kar kupujem, čeprav jih na faksu skoraj ne rabim... Si rečem, da bodo za zapiske...

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^U js sm tud taka. Večkrat sem se kupila kakšne lepe zvezke z debelimi platnicami, pa da majo kake lušne živalce gor narisane...
Več ali manj so ti zvezki še vsi nepopisani ali pa imajo mogoče samo kake zapiske notri ali sm pa delala kake vaje in je 3/4 zvezka praznega
Več ali manj so ti zvezki še vsi nepopisani ali pa imajo mogoče samo kake zapiske notri ali sm pa delala kake vaje in je 3/4 zvezka praznega

- Indi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2010
cotke seveda ... http://www.facebook.com/chillum
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov