Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Zadnje čase preveč sladkih stvari
Sicer pa ponavadi kako dražjo kozmetiko, knjige.
Oblačila kupujem ker oz. ko jih rabim, ne toliko kot nagrado ali zaradi boljšega občutka, čeprav pride to seveda zraven. Ko sem kupovala obleke "za dušo" sem hitro ostala brez prostora v omari
Sicer pa ponavadi kako dražjo kozmetiko, knjige.
Oblačila kupujem ker oz. ko jih rabim, ne toliko kot nagrado ali zaradi boljšega občutka, čeprav pride to seveda zraven. Ko sem kupovala obleke "za dušo" sem hitro ostala brez prostora v omari
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz si kupim ponavadi knjigo, torbico, čevlje, kako stvar iz L'Occitana... ma pravzaprav vse
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
PIAMEGLIC napisal/-a:za dušo si vedno zaželim nove čevlje, odštekane
ampak si jih vedno tudi kupim
na žalost moje denarnice....
se cisto strinjam.. Tudi jaz si vedno kupim za duso nove ceulcke.. ponavadi petke.. that's my obsession (:
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kakšne pi*karije od nakita - uhane, prstane, verižice, zapestnice... (pomoje pol od teh stvari nisem več kot 1x nosila)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- Chihuahua
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2010
Šampanjec (pa ne tavelik, ampak tista majhna flaška Pinq penine), čeprav je to redko, a me vsaj spravi v dobro voljo poleg kakšnega zanimivega filma. Call me alcoholic if you want... Če ne to pa kakšno bonboniero, ostale stvari si kupujem kar tako, bi pa lahko vse uvrstila v kategorijo "za dušo".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov